Afyonkarahisar'da yaşayan Halil Kurt,  25 yaşında olduğunu ve bunun ikinci dolandırılma vakası olduğunu dile getirerek önceden bir sevdiği kız olduğunu ama o kızı ailesinin istemediğini, bu sebeple konuşmayı bıraktığını, kendi yöresinde erken evlendirildiklerini söyledi. 

ÜVEY ANNE BUNUN İÇİNDE İDDİASI

Halil Kurt’un annesi Emine Kurt, üvey annesinin de bu dolandırılma işinde olduğunu iddia edip, Antep'e kız bakmaya gittiklerini, dolandırıldıklarını dile getirdi.

EVLENDİK ERTESİ GÜNÜ ALIŞVERİŞ MERKEZİNE GİTMEK İSTEDİ

Halil Kurt ve annesi Emine Hanım yaşadıklarını canlı yayında şu sözlerle anlattı: “Evlendik. Ertesi gün Afyon Park’a gezmeye gideceğim dedi. Canım sıkılıyor dedi. Evde 7 tane altı vardı onları aldı. 2 bin lira vardı. Onuda aldı. Bizi götürmedi. Altınların gramları düşük dedi. Benim annem babam razı olmaz dedi bunları artıralım dedi. Bir altını 32 gram diğerinide biraz artırdım. Alışveriş merkezinden bir şeyler yiyelim dedik. Ben sipariş vermeye gittim o da telefonla lavaboya gidiyorum dedi. Sonra telefonu bi kapattı. Bir daha ulaşamadım. Babamı aradım. Sen sağmısın oğlum dedi bende sağım baba dedim. Eve gittim. 

DAHA ÖNCE 40 BİN LİRA DOLANDIRILMIŞTIM

Daha önce 40 bin lira dolandırılmıştım. Bunda da 60 bin lira dolandırıldım. Onda da Antep’e gitmiştik. Para gitti. Hiç bir şeyimiz kalmadı. Ben bu parayı tarlalarda çapa yaparak kazanmıştım. 

YAŞININ 39 OLDUĞUNU EVLENDİKTEN SONRA ÖĞRENDİK

Sahte gelin bize kendisini 27 yaşında olarak tanıttı. Evlendikten sonra yaşının 39 olduğunu öğrendik. 

HABER: Afyon Postası