Afyon OSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji öğrencilerine Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü görevlileri tarafından Ürün Güvenliği bilgilendirmesi yapıldı.

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü personeli, 22-26 Ekim tarihleri arasında kutlanan Ürün Güvenliği Haftası dolayısıyla Afyon OSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji öğrencilerine bilgilendirme yaptı.

Okul toplantı salonunda gerçekleştirilen bilgilendirmede Şube müdürü Abdurrahman Topatan, mühendisler Banu Irmak Gülay Kayıkçı, öğrencilere kullandıkları ürünlerin güvenliği ile ilgili olarak nasıl takip edebilecekleri, işaret ve etiketlerin neler olduğu ve eğer güvenli olmayan ürün kullanılırsa, hem insan sağlığı, hem de ekonomik bakımdan neleri kaybedebileceklerini anlattı.

Şube Müdürü Topatan, yurt çapında düzenlenen etkinliklerle icra edilecek olan Ürün Güvenliği Haftası’nın bu yıl altıncısı gerçekleştirileceğini ve etkinlikler kapsamında okullarda “Ürün Güvenliği” konulu bir dizi konferans verdiklerini aktardı.

Özellikle Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren sanayi işletmelerinin ve meslek liselerini ziyaret edildiğini ifade eden Topatan, güvenli ürün kullanmanın avantajlarını çocuklara anlattıklarını söyledi.

Afyon OSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Kolejin Müdürü İbrahim Çakal, ziyaret vesilesiyle Afyonkarahisar Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü görevlilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.