Gazetemize ulaşan Serhat Akkoç, polise kürek vuran kişi ile alakalı çıkan haberlerden sonra ailenin bu durumdan çok rahatsız olduğunu, bu kişiyi çok yakından tandığını, olayın anlatıldığı gibi olmadığını ifade ederek söz hakkı istedi. Afyon Postası olarak objektif habercilik ilkesine dayanarak Akkoç'un söylediklerine hiç bir müdahele yapmadan yayınlıyoruz. 

İşte Serhat Akkoç’un Afyon Postası’na söyledikleri:

YÜZDE 60 RAPORU VAR

Dün yaşanan polise saldırı diye  yapılan haberler ile ilgili bir düzeltme yapmak istiyorum, sayfanız sayesinde belki sesimi duyurabilirim, yaşanan olaydaki kişi, kuzenimin dayısı ve ben şahsen tanıyorum, psikolojik rahatsızlığı ve yüzde 60 raporu var,  normalde çok iyi bir insandır, sadece son iki yıldır aşırı derecede rahatsızlığı arttı, olay da haberde anlatıldığı gibi sokağa çıkma yasağı ile ilgili değil.

İNSANLARA ZARAR VERDİĞİNİN FARKINDA DEĞİL

Olay  şöyle gerçekleşiyor, kendini banyoya kilitliyor ve hanımı kendine bir zarar vermesinden korkup polisleri arıyor, polisler gelince polislerden korkup onu kötü bir yere götüreceklerini zannederek polislere saldırıyor, ama yaptığının insanlara zarar verdiğinin bile farkında değil, hatta yaraladığı polis ve ambulans görevlisi bile onun psikolojik rahatsızlığını bildikleri için,  şikayetçi olmadılar.

AİLESİ PERİŞAN

Yaşananların haberde anlatıldığı gibi olmadığını insanlara anlatmaya çalışıyoruz ama başaramıyoruz, ailesi ve kuzenim bu duruma çok üzülüyorlar ağlamaktan perişan durumdalar, sayfanızdan bu konuda yardım rica ediyorum durumun bu şekilde olduğunu paylaşabilir misiniz?