AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya hafta sonunda ilimizdeki programlara katılarak devamında belde ve belediyelerimizi ziyaret etti.

Kadınlarımız toplumun vicdanını oluşturuyor

Milletvekili Özkaya ilimizdeki sağlık sorunlarının çözümü adına İl Sağlık Müdürü Dr. Serhat Korkmaz ile bir araya gelerek başladığı programına AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk ile birlikte İl Kadın Kolları toplantısına katıldı. Toplantıda iş, aile ve nafaka konularında hazırlanan kanun teklifleri ile ilgili olarak kadınların görüş ve önerilerini dinleyen Milletvekili Özkaya “Afyonkarahisarlı kadınlarımız düşünceleri ve makul talepleri ile toplumumuzun vicdanını oluşturuyor, buradan hepsine teşekkür ederim” dedi.

Kudüs kırmızı çizgimiz

ABD’nin ortaya attığı sözde yüz yılın anlaşmasını protesto etmek için ilimizdeki STK Platformu tarafından düzenlenen “Kudüs Yürüyüşü” ne katılan Milletvekili Özkaya “Şimdi bir kez daha Cumhurbaşkanımızın sözleriyle sesleniyoruz, bugün kendilerini Kudüs’ün sahibi sananlar, yarın arkasına saklanacakları ağaç dahi bulamayacaklar” dedi.

Belde ve belediye ziyaretleri devam ediyor

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen başkanlığında Afyonkarahisar Belediyesinin Şubat ayı Olağan Meclis Grup Toplantısına katılan Özkaya, Merkeze dair sorun ve çözümlere yönelik istişarelerde bulundu. Devamında beraberindeki heyetle birlikte Çıkrık Belediye Başkanı Recep Küçükkayar’ı makamında ziyaret eden Milletvekili, akşam Fethibey Beldesinde hemşerilerimizle bir araya geldi. İl Başkanı Hüseyin Sezen ve İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban’la birlikte bu bölgedeki sorunların çözümü için gerekli desteğin verileceğinin sözünü verdi. Pazar günü Dinar Belediyesinde Başkan Nihat Sarı ve ekibiyle bir araya gelen Milletvekili Özkaya buradan Sinanpaşa ilçesi Taşoluk Belediye Başkanı Hüseyin Çalış, Tınaztepe Belediye Başkanı Adem Yetişkin ve Akören Belediye Başkanı Hacı Candan’ı AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Aydın ve yönetimiyle birlikte ziyaret etti. Ziyaretlerinde bölgede yaşayan hemşerilerimizin görüş, öneri ve taleplerini dinleyen Milletvekili bölgedeki sorunların çözümü için gayret göstereceklerini söyledi.