AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya hafta sonu İscehisar ilçesindeydi. Özkaya’ya Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Ak Parti İscehisar İlçe Başkanı Murat Dikmen’de eşlik etti. Özkaya’nın ilk durağı yapımı devam TOKİ konutları oldu. Burada konuşan Özkaya, İscehisar’da yatırım planlarının çok iyi gittiğini belirterek: “İscehisar tarihindeki en iyi yatırımları aldı” dedi. Özkaya, TOKİ konutlarının kasım ayında teslim edileceğini söyledi.

MERMER DEMİRYOLU İLE TAŞINACAK
Mermer üretiminin İscehisar’da çok fazla olduğunu söyleyen Özkaya, mermerin demir yolu ile taşınmasının sektöre büyük katkı sunacağını söyledi. Özkaya: “İscehisar her gün gelişen ve ileriye giden bir ilçemiz olmaya devam ediyor. Mermerin taşınmasında Devlet Demiryolları ile Organize Sanayi Bölgesi istikak hattı inşaatı devam ediyor. Mermerin Demiryolu ile taşınmasının ilçe  mermercilerine büyük kolaylık sağlayacağını düşünüyoruz. Yan yollar ile ilgili çalışmalarda  evam ediyor. Doğalgaz çalışmaları tamamlanan alanlarda yolların yapımına başlandı. İscehisar tarihinde ilk kez Afyon ve Ankara Caddelerine sıcak asfalt atılacak. İscehisar’a yatırımlar kazandırmaya devam edeceğiz.” dedi.

30 YATAKLI HASTANE İNŞAATI DEVAM EDİYOR
Özkaya’nın bir sonraki durağı yapımı devam eden İscehisar Devlet Hastanesi inşaatı oldu. Belediye Başkanı Mustafa Çibik, inşaat süreci hakkında bilgi verdi. Çibik: İscehisar Devlet Hastanesi 30 yataklı, bodrum + zemin + 4 kat şeklinde inşa edilecek. 1600 metrekare alan üzerine oturacak hastane binasının, toplam kullanım alanı 7 bin 705 metrekare olacak. Ayrıca 400 metrekare inşaat alanına sahip iki katlı teknik merkez binası hastane binasından ayrı olup içerisinde jeneratör, trafo merkezi, ve diğer makineler bulunacak.Hastane hemodiyaliz ünitesi, CPR-acil müdahale ünitesi, 2 adet kadın doğum ünitesi, diş polikliniği, çocuk sağlığı polikliniği, genel cerrahi polikliniği, 2 tane ameliyathane, yoğun bakım ünitesi ve diğer halk sağlık hizmetlerini karşılamak üzere dizayn edilecek.” dedi