MHP Afyonkarahisar Mehmet Taytak ve beraberindekiler Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı Timur Bayram, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal ve Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte seçilen belediye başkanlarını ziyaret etti.Taytak, Başmakçı İlçe Belediye’sinde Ayhan Gönüllü ile ziyaretlerine başlayarak, Kızılören İlçe Belediye Başkanı Ali Erol, Serban Belde Belediye Başkanı Vedat Köse, Kırka BeldeBelediye Başkanı Bekir Uykan, AhmetpaşaBelde Belediye Başkanı Eyüp Yakan ve Kılınçarslan Belde Belediye Başkanı Halil Çelebi’yi ziyaret etti.

“OYLARIMIZI ARTIRDIK”

Taytak, parti olarak oylarını artırdıklarını ifade ederek, “Seçim çalışmalarımızda Afyonkarahisar Milliyetçi Hareket Partisi İl, İlçe Teşkilatlarımız, Belediye Başkan Adaylarımız ve çok kıymetli hemşehrilerimize minnetlerimi sunuyorum.24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinde İl genelinde almış olduğumuz oyumuz 62.038   oy oranımız yüzde 13,86 iken, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde İl Genel Meclisi bazında oylarımız 95.981  oy oranımız yüzde 21,43 olmuş olup oylarımız yüzde 54.7’lik bir artış göstermiştir. Afyonkarahisar’da 30 Mart 2014 seçim sonuçlarına göre; 6 İlçe, 7 Belde Milliyetçi Hareket Partisi tarafından hizmet verilmek üzere kazanılmıştı.” dedi

“KAZANAN CUMHUR İTTİFAKI OLMUŞTUR”

Seçimlerde kazananın Cumhur İttifakı olduğunu söyleyen Taytak, “31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Merkezde toplam 20.725 oy, 2 İlçe, 15 Belde kazanılmış, Afyonkarahisar’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin zaferi olmuştur.Kazanan cumhur İttifakı’dır. Kazanan Türkiye’dir, kazançlı çıkan cumhurdur, Cumhuriyet’tir, kısaca Türk milletidir. Zillet İttifakı kaybetmiştir.Belediyelerimizde 3 Hilalimizi dalgalandıran Belediye Başkanlarımızın her birine yeni görevlerinde hayırlı olsun temennilerimi ietiyorum. Rabbim muvaffak eylesin.” dedi.

 

ENGELLİ VATANDAŞLA SOHBET ETTİ

 

 Taytak, Afyonkarahisar'ın Kızılören İlçesini de ziyaret etti. Kızılören ziyareti sırasında Taytak, yolda gördüğü engelli Salih Topak ile bir süre sohbet etti.Topak, gazetecilere yaptığı açıklamada, vekilin ilçeye ziyaretinden çok memnun olduklarını kaydetti.Vekili görünce ne hissettiğini anlatan  Topak, 'Vekilim arabadan indikten sonra bana sarılarak halimi hatrımı sordu. Kısa bir sohbet ettik ve yoluna devam etti.' dedi.