Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Afyonkarahisar merkezde CHP İl Başkanı Nevzat Ercan, Merkez İlçe yöneticileri ve Kadın Kolları üyeleri ile İl Genel Meclisi (İGM) Adaylarına destek isteyen Milletvekili Köksal, 2. Dumlupınar Caddesi, Uzun Çarşı, pazar yeri, Otagar'ı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.   
İGM'DE OYLAR CHP'YE
Afyonkarahisar merkez ziyaretlerinin ardından Beyyazı, Çıkrık ve Fethibey kasabalarında vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Burcu Köksal, İGM Adaylarına destek isteyerek, 'Tüm yurttaşlarımız 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde sandıklara gidip oy kullanacak. Demokrasiye hep birlikte sahip çıkacağız. CHP olarak biz hiçbir zaman kavgadan yana, kimseyi ötekileştirmeden yana olmadık olmayacağızda. Cumhuriyet Halk Partisi hiç kimseyi kimliğinden, inancından, yaşam tarzından dolayı asla ötekileştirmez. Bizin temel felsefemiz insanları kucaklamaktır. Maalesef ülkemizin içinde bulunduğu durum her kesimin malumu. Yarın ne olacağını kimse bilmiyor! İşsizlik almış başını gidiyor. Vatandaş evine ekmek götüremez hale gelmiş. Vatandaşlarımızın ülkemizin içinde bulunduğu durumu düşünerek oylarını kullanacaklarından eminim. CHP'li Belediye Başkanları ve İGM Üyeleri ile gerek Afyonkarahisarımızın gerekse ülkemizin sorunlarını el birliğiyle, güç birliğiyle aşacağız. Millet İttifakının İl Genel Meclisi'nde Oyları CHP'ye' dedi.
EN TEMEL SORUN İŞSİZLİK
Milletvekili Köksal, 'iç politika, dış politika, ekonomi olmak üzere Türkiye'nin yaşadığı bir dizi sorun var. Saymakla bitmeyen bu sorunların başında en temel sorun işsizlik. Türkiye'de 7,5 milyona yakın işsiz var. Buna karşın Sarayda oturanların hiçbirisinin işsizlik sorunu yok, yakınlarının, çocuklarının işsizlik sorunu yok. AKP'lilerin söylemleri ile ülkemizdeki yaşananlara baktığımızda ortadaki tutarsızlık apaçık bir şekilde ortada. AKP Türkiye'yi üretimden kopardı. Üretmeden tüketirsek büyüyemeyiz. Tüm yurttaşlarımızla el ele vererek birlikte hareket ederek, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde ülkemizi hep birlikte aydınlığa çıkarmak zorundayız.' ifadelerini kullandı.  
31 MART'TA VATANDAŞ, DERMAN BELEDİYECİLİĞİ DİYECEK...
Milletvekili Köksal, daha sonra beraberindeki partililerle birlikte Bayat İlçesi'nde seçim çalışmalarına devam etti. Gittiği her bölgede vatandaşların sevgi seli ile karşılaşan Köksal, Bayat'ta Millet İttifakı CHP Bayat Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Özaktan'la birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek destek istedi. Sinanpaşa İlçesi ile Düzağaç Kasabası'nda da vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Köksal, CHP Sinanpaşa Belediye Başkan Adayı Harun Güner'e vatandaşlardan destek istedi. Seçim çalışmaları kapsamında sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayan Milletvekili Köksal'ın son durağı ise Sultandağı İlçesi oldu. Burada beraberindeki partililerle birlikte CHP Sultandağı Belediye Başkanı ve Adayı Osman Acar ile birlikte pazar ve çarşı yürüyüşü gerçekleştiren Köksal, daha sonra vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek, 'Vatandaşlarımızla birlikte 31 Mart'ta sandığa giderek güzel bir baharı hep beraber getireceğiz. Türkiye’yi yeniden ayağa kaldıracağız. 31 Mart sonrasında tüm Türkiye'de ve Afyonkarahisar merkezimiz dahil tüm ilçe ve beldelerimizde de Millet İttifakı ile vatandaşlarımız hak ettiği hizmeti alacak. CHP'li tüm Milletvekilleri olarak evlere, tarlalara, bağlara bahçelere gidip oy istiyoruz. Çünkü biz seçimden seçime değil her zaman yurttaşlarımızın yanındayız. Tarlada izimiz olduğu için hasatta da yüzümüz var. Afyonkarahisar'da 31 Mart'ta Millet İttifakının bayrağını belediyelerimize yurttaşlarımızla birlikte dikeceğimize inanıyorum. Bu seçimler çok önemli. Biliyoruz ki Türkiye de sadece Belediye Başkanı seçmeyeceğiz. Bu seçimlere esas damgasını vuracak olan ekonomik kriz. Türkiye de gittikçe derinleşen bir ekonomik kriz var. İnşaat sektörüyle başlayıp her kesimi içine alan bir ekonomik kriz söz konusu. Kötü günleri geride bıraktık diyorlar ama önümüzde daha kötü günler var. Sürekli konkordato ilan eden borç batağında olan şirketler, piyasadaki nakit sıkıntısı, 4 yüz binin üzerinde batma sıkıntısı içerisinde küçük ve orta ölçekli işletmeler var. Büyük bir kesim tasarruf altında yaşamaya çalışırken bir eli yağda bir eli balda yaşayan yandaş bir kesim var. Özellikle şunu söylemek istiyorum; Millete küfür eden müteahhidin vergi borçlarını silip de Sultandağı’nda ki kiraz üreticilerinin borçlarını görmezden gelenlere yazıklar olsun diyorum. Meydanlarda yerlilikten ve millilikten bahsedip güzelim Şeker Fabrikalarını yerli ve yandaş işbirlikçilerine peşkeş çekenlere yazıklar olsun diyorum. Bu ülkede kayıtlı 3,5 milyon gencimiz işsizlikle mücadele ederken kendi çocuklarını Özel Kalem Müdürü yapanlara yazıklar olsun diyorum. Bu düzenin değişmesi için, ekonominin düzelmesi için 31 Mart’ta sandıkta Derman Belediyecilik için hep birlikte varız.' şeklinde konuştu.