Kocatepe Gazetesi'nin haberi şöyle...

Sağlık Bakanlığı'nın üzerinde durduğu ve 1991 yılından itibaren de yürüttüğü “Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Programı” çerçevesinde Afyonkarahisar'da  işbirliği yapılan ve bina içlerinde anne ve bebeğine uygun bir mekân temin eden AFTAŞ Afyonkarahisar Otobüs İşletmesi, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Diş Hekimliği Fakültesi ve Afyonkarahisar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) yöneticilerine 'teşekkür belgesi' verildi. 

'HASSAS BİR KONU'

Belge takdim töreninde konuşan Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Korkmaz, konunun hassas bir konu olduğunu söyleyerek, şunları söyledi:  'Bakanlığımızın titizlikle üzerinde durduğu 'Anne ve bebek sağlığı açısından çok önemli olan “Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Programı” çerçevesinde ilimizde bizlere büyük destek veren ve halk sağlığına doğrudan katkı yapan özel ve resmî kurum ve kuruluşlara, destekleri sebebiyle bir kez daha teşekkür ediyor ve bu hassasiyetlerinden ötürü kendilerini tebrik ediyorum.” dedi.

Düzenlenen belge törenine Sağlık Müdürü Korkmaz'ın yanı sıra Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Deniz Fırat, Başkan Yardımcısı Dr. Hakan Güdücü, AFTAŞ'ı temsilen Osman Altınay, AFSÜ'den Fakülte Sekreteri Erdinç Duygulu ve Çimen İnan ile ADSM'den Başhekim Dr. Mehmet Tetik ve Ahmet Uyan katıldı.