Bugüne kadar tüm Şehit Ailelerinin, gazi ve yakınlarının yanlarında olan, sorunlarına, talep ve önerilerine koşulsuz cevap veren ve çözüm önerileri üreten ilimiz yönetici, iş insanı, daire müdürü ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaretler eden Başkan Kumartaşlı ve yönetimi bu kişileri teşekkür belgesiyle onurlandırıyor.

Yeniden göreve geldiği günden bu yana Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesinde büyük değişiklikler yapan Başkan Kumartaşlı ve yönetimi, okullarda eğitim ve ziyaret faaliyetleri kapsamında dünde Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Başkan Kumartaşlı, beraberinde yönetim Kurulu üyeleri Fuat Saraç, Süleyman Üye, İbrahim Karadirek ile birlikte Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti.

Yönetim, başta Orman İşletme Müdürü Mustafa Gökhan Us olmak üzere; İşletme Müdür Yardımcıları İbrahim Kurt, Bilal Özdemir, İşletme Şefi Süleyman Karagül, şefler Mehmet Yiğit Şimşek ile Öznur Us'a  Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi adına birer Teşekkür belgesi takdim etti.

ŞEHİTLER HATIRA ORMANI ÇALIŞMALARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı, kendisinin de bir çalışanı olmaktan onur duyduğu Orman İşletme Şefliğinin başta Müdür Mustafa Gökhan Us olmak üzere tüm idari ve saha personeline, tüm Şehit ailelerine, Gazi ve yakınlarına verdikleri önem ve destek için, ayrıca Şehitler hatıra ormanlarının kurulması ve korunması konusundaki büyük çaba ve gayretlerinden dolayı tüm Şehit aileleri ve Gaziler adına teşekkür ettiğini söyledi.

ŞEHİTLİKLERİMİZİ VE ŞEHİT ORMANLARIMIZI KORUMAK ASLİ GÖREVİMİZ

Ziyaretten duyduğu mutluluğunu ve aldığı teşekkür belgesinden duyduğu onuru ifade eden Orman İşletme Müdürü Mustafa Gökhan Us, "tüm kalplerimizle, yürek ve bedenlerimizle Şehit Ailelerimizin ve Kahraman Gazilerimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Şehitlerimizin aziz hatıraları adına kurulan Şehitliklerimizi ve Şehit ormanlarımızı korumak bizim asli görevimizdir. Aldığımız bu belgeler meslek hayatımız da aldığımız en değerli belgeler. Başkan Kumartaşlı ve yönetimine teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Her zaman yanınızdayız" dedi.