18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü nedeniyle Afyon Merkez Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim okulu öğretmenleri Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesini ziyaret ettiler.
Afyon Merkez Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Kurumu Müdürü Bülent Seyrekli ve müdür yardımcısı Sami Uyanık’a Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı ve Şehit babaları karşıladı.
Yeni tip corona virüsü tedbirleri kapsamında öğrencilerin katılamadığı ancak her birinin ayrı ayrı selamlarının iletildiği ziyarette Okul Müdürü Bülent Seyrekli, öğrencilerinin her birinin Şehitlerimizi rahmet ve minnetle andıklarını söyledi.
Ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Kumartaşlı, tüm okul öğrencilerine anlamlı davranışlarından dolayı selamlarını gönderirken, Okul Müdürü Bülent Seyrekli ve Müdür Yardımcısı Sami Uyanık’a teşekkür etti.
Okul Müdürü Seyrekli, okul öğretmen ve öğrencilerinin kendi aralarında topladıkları  bağışlarını makbuz karşılığında Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı’ya teslim ettiler.