Afyonkarahisar Madeni Sanaatkarlar Odası’nda seçim heyecanı yaşanıyor. 

Adaylardan Mustafa Yılmazaslan’ın genel kurulda yaptığı konuşmasından öne çıkan başlıklar özetle şöyle;

ÇOCUKLUĞUM SANAYİDE GEÇTİ

1966 yılında kurulan ve benimde mensubu olmaktan gurur duyduğum 81 meslek dalında 1666 üyesi bulunan Madeni Sanaatkarlar odası yönetim kuruluna talip olduk. 1973 Afyonkarahisar doğumluyum. Evli 2 çocuk babasıyım. Baba mesleğim olan oto tamirciliğini yaklaşık 32 yıldır Birinci Küçük Sanayi Sitesinde aktif ve faal olarak devam ettirmekteyim. 32 yıldır sizlerin içerisinde aranızdayım. Çocukluğum sanayi sitesinde geçti. Kalfalık ve ustalık döneminden sonra meslek hayatına tamamen atıldık. 

İKİNCİ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNE YENİ ŞUBE 

O gün bugündür sahalarda siz değerli üyelerimizle plan ve projelerimizi tanıttık. Yapıp yapamayacağımız projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Bu projelerimizin çok fazla işlev ve içeriğine girmeden başlıklar altında sıralamak istiyorum. İkinci Küçük Sanayi Sitesindeki esnafımızın en büyük sıkıntısı bir şubesinin olmadıkları, Birinci Küçük Sanayi Sitesine gelmekte çok sıkıntı çektikleriydi. Bununla ilgili bir projemiz olacak inşallah. 

AVUKATLIK HİZMETLERİ

Avukatlık Hizmetleri alanında çalışmalarımız oldu. Birkaç avukat arkadaşla görüşmelerimiz oldu. Bu konularla ilgili çalışmalarımız olacak.

İŞ GÜVENLİĞİ KURSLARI

 En önemlisi iş güvenliği kursları. Esnafımızın en büyük sıkıntı çektiği durumlardan bir tanesi bu durum. Bu konuyu da inşallah İş Güvenliği Uzmanıyla görüşmelerimiz sağlandı. En kısa zamanda sizlere bu konuyla ilgili bilgilendirmeler yapacağız. Bu konuyla ilgili de kurslar açılacak. 

TURİZM ANLAŞMALARIMIZ OLACAK

Turizm anlaşmalarımız mutlaka olacak. Esnafımızın en büyük isteği o. Otellerle, kaplıcalarla bazı turistik tesislerle ilgili anlaşmalarımız olacak. 

ESNAFIN TABLDOT SIKINTISI VAR

Birinci ve İkinci Küçük Sanayide ve çarşıdaki esnafımızın içerisinde tabldot sıkıntısı var. Yemek konusundaki sıkıntıları gidermek adına çalışmalarımız olacak.

FUAR GEZİLERİMİZ OLACAK

 Fuar gezilerimiz olmazsa olmazımız. Esnafımızın teknolojiyi en yakından takip edebilmesi için planlarımız projelerimiz hayata geçirilecek.

YILDA BİN DEFA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPACAĞIZ

 En önemli konulardan birisi; yılda en az bin defa istişare toplantıları yapacağız. Bununla da ilgili çalışmalarımız en hızlı şekilde gerçekleşecek.