31 Mart yerel seçimlerinde rakiplerine büyük fark atarak muhtarlığa seçilen Mustafa Er, mahalle sakinleriyle otaçağ restoranda bir araya geldi. Azalarının ve mahalle sakinlerinin katılığı yemek programı dualarla başladı. Muhtarlık görevinde en büyük amacının mahallede birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu ifade eden Muhtar Er, sergilediği davranışın herkese örnek olmasını istedi.

“Tüm muhtara örnek olsun”

Mahallesinde birçok problemin yaşandığı için mahalle muhtarlığına aday olduğunu ifade eden Er, mahallenin kendisine gösterdiği teveccühle muhtar seçildiğini söyledi. Mahallesinde ilk hedefinin birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu kaydeden Er; “Bizim şuanda ülke olarak birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Biz mahalle olarak bunu gerçekleştirdik, inşallah bu birlik ve beraberliğin bozulmaması için var gücümüzle çalışacağız. Ben bu birlikteliğin tüm mahallelere örnek olmasını istiyorum” dedi.

“Yol sorunlarını çözeceğiz”   

Mahallede bazı sokaklarda yol sorunlarının olduğunu kaydeden Er, yaşanan problemlerin çözülmesi için gerekli yerlere iletişime geçtiğini söyledi. En kısa zamanda mahalle sakinlerinin yaşadığı sorunları çözeceğinin bilgisini veren Er; “ Mahallemizin bana verdiği desteği boşa çıkarmayacağım. İnşallah tüm mahalle sakinlerimiz mutlu ve huzurlu olacak. Ben bunun için görev sürecim boyunca var gücümle çalışmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu. >> Mevlüt Tınas