İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve beraberindeki heyet, son günlerde ismi sıkça anılan Erenler Mahallesi Muhtarı Hasan Çavlan ile görüşerek mahallede incemelerde bulundu. İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İYİ Parti’nin yerel seçimlerde Belediye Başkan Adayı olan Dr. Mahmut Koçak, Belediye Meclis üyeleri Ahmet Hastürk, Harun Sağlam ve Kadir Delikanlı ve partini yönetim kurulundan oluşan heyet Merkez Erenler Mahallesi’ne giderek incelemelerde bulundu.

SADECE FUHUŞLA ANILIYOR

İYİ Parti İl Başkanlığı’ndan servis edilen basın bülteninde Erenler Mahalle Muhtarı Hasan Çavlan’ın şunları söylediği ifade edildi: “Erenler Mahallesi son günlerde sadece fuhuşla anılıyor. Oysa Afyon merkezde bir çok yerlerde fuhuş operasyonu yapılarak başarı ile sonuçlanıyor. Erenler’de apart dairelerde öğretmen, öğretim görevlisi, doktor, sağlıkçı, polis memuru gibi asil görevlerde bulunan elit vatandaşlarımız var. Ne hikmetse o kadar gidip görüşmeme rağmen Erenler Mahallesine bir türlü hizmet gelmiyor. Cadde ve sokaklarımız yağmur yağdığı zaman göl oluyor. Her yer Çamur batağı haline geliyor. Türkiye’nin bir çok illerinden gelen öğrenciler Erenler Mahallesindeki sıkıntıları canlı canlı görerek yaşıyor. Orman Müdürlüğü, Jandarma Onbaşı Mehmet Sağlam adına bir ormanlık kurdu. Ne bakım var, nede yapılan bir hizmet. 4 mahallemizde günlerdir su akmıyor. Köyümüze ait olan hazine arazisi Afyonkarahisar Belediyesine geçtikten sonra, belediyeye yakın bir firmanın moloz dökme yeri oldu. Erenler Mahallesi muhtarı olarak bir an önce alt yapı, su, kaldırım ve yolların yapılmasını istiyoruz”. 

MAHMUT KOÇAK: “AK PARTİ’YE AZ OY ÇIKTI DİYE… İNANMAK İSTEMİYORUM”

Burada Dr. Mahmut Koçak ise şunları söyledi:  “Erenler mahallesinde gördüğüm manzara beni gerçekten üzdü. Üniversite bölgesi olan bu mahallemizde 30-40 bin başka illerden gelen misafirler barınmakta. Duyduğumuza göre Ak Partiye oy az çıktı diye bu mahalleye hizmet gelmiyor diyorlar. Ben buna inanmak istemiyorum. Belediye Başkanı Sayın Mehmet Zeybek’de bu yüzden hizmet getirmeyecek bir insan değil. Erenler mahallesine Uydukentten, Dumlupınar mahallesinden, Dervişpaşa Mahallesinden daha fazla hizmet verilmeli. Çünkü burası ilimizin aynasıdır” dedi.