Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı, yönetim kurulu üyeleri Şehit Aileleri ile Gazilerin hazır bulunduğu ziyarette, Afyonkarahisar 8 Ana Bakım Merkez müdürü Müh. Albay Erdinç Dinçer, Başkan Kumartaşlı'dan dernek hakkında bilgiler aldı.

 

Ziyaretten dolayı büyük onur ve mutluluk duyduklarını belirten Başkan Kumartaşlı, nazekat ziyareti nedeni ile Müh. Alb. Erdinç Dinçer'e teşekkür ederken, derneğin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Dernek üyeleriyle sohbet eden ve dernek binasını gezen Müh. Alb. Erdinç Dinçer, tüm Şehit aileleri ve Gazilere selam ve saygılarını iletti.

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesini ziyaret etmenin onur ve mutluluğunu yaşadığını belirten Dinçer; 'Aziz vatanımızın bekası ve savunmasında canlarını hiçe sayarak kutsal vatan toprakları için Şehit olan Kahramanlarımızı minnetle anıyorum. Yine aynı uğurda Gazi olan kahramanlarımıza saygılarımı iletiyor, huzurlu bir şekilde hayatlarını sürdürmelerini temenni ediyorum' dedi.

Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette Müh. Alb. Erdinç Dinçer, başarılı çalışmalarından, Şehit Aileleri ve Gazilerimize yaptığı hizmetlerinden dolayı Başkan Kumartaşlı ve ekibini kutladı.