İddialara göre, ablasının 20 yıllık eşi İsa Akman tarafından maddi ve manevi anlamda istismar gören Abdurrahman Çığ, bir ormanda tecavüze uğradı. İstismar, işkence ve dolandırma iddialarının bulunduğu olay, Türkiye’nin konuştuğu Palu Ailesi’ni hatırlattı. Akılalmaz olaylar zincirinde flaş bir gelişmesi yaşandı. Abdurrahman Çığ'a yapılan şantajın görüntüleri ortaya çıktı.

AFYON’DA HOCAYA GETİRMİŞLER

Enişte İsa Akman, Abdurrahman'a kısmetinin bağlandığını söyleyip Afyon'da bir hocaya götürmüş. Burada üflenip okunduktan sonra kısmetinin açıldığına inandırılmış ve 3 bin TL ödeme yapmış. Sadece Abdurrahman'ı değil, eşini ve çocuklarını da farklı illerdeki hocalara götürüyormuş. Eşi neden götürdüğünü de bilmediğini söylüyor.

ENİŞTESİ KREDİ ÇEKTİRMİŞ

Bu süreçte eniştesi İsa, Abdurrahman'a evlendireceğini söyleyip sürekli kredi çektirmiş. Parça parça tam 500 bin TL'lik senet imzalatmış. Bir gün Antalya'da eniştesi Suriyeli bir kadınla tanıştırmış ve köyde bir süre kalmışlar. Daha sonra Abdurrahman'ın ailesi kadını istememiş. O da geri dönmüş. Tabii yine bu arada 10 bin TL kredi çektirmiş.

ORMANDA TECAVÜZ ETMİŞ
Abdurrahman'ın iddiasına göre de kendisinden daha fazla para almaması için bir gün evden kaçmış. Eniştesi de kendisini bulup ormanlık alanda tecavüz edip şiddet uygulamış. Çırılçıplak soyduktan sonra da fotoğraflarını çekmiş.

MADDİ MANEVİ İSTİSMARA UĞRADIM

40 yaşındaki Abdurrahman Çığ, 20 yıllık eniştesi İsa Akman tarafından kandırıldığı ve maddi ve manevi olarak istismara uğradığını anlattı.