Afyonkarahisar Belediyesi ve Afyonkarahisar Modifiyeli Araçlar Derneği tarafından 2’inci düzenlenen “Modifiye Araba Festivali” Motor Sporları Merkezinde 30 ilden 600 modifiye araba tutkununun katılımı ile gerçekleşti.

ARAÇLARIN GÜZELLİK FESTİVALİ

İstanbul, Ankara, İzmir, Konya illeri başta olmak üzere toplam 30 ilden 600 modifiyeli araç tutkununun katılım sağladığı “2. Modifiyeli Araba Festivali” renkli görüntülere sahne oldu. Modifiyeli araçları kendi alanlarında yarıştığı festivalde dereceye giren araçlara kupaları ve hediyeleri Belediye BaşkanıMehmet Zeybek tarafından takdim edildi. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e ev sahipliği ve organizasyona verdiği desteklerinden dolayı Afyonkarahisar Modifiyeli Araçlar Dernek Başkanı Özkan Ortaç tarafından plaket takdim edildi. Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı’nın da kaldığı festivalde Başkan Zeybek, modifiyeli araçları inceleyerek bilgiler aldı. Gençler festivalden gönüllerince eğlenirken, halk oyunları gösterileri de katılımcılar tarafından ilgi ile izlendi.

İYİ Kİ SİZLERİ BURADA BULUŞTURMUŞUZ

Böylesine güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını ifade eden Başkan Mehmet Zeybek, her zaman gençlerin yanında olduklarını dile getirdi. Zeybek Başkan, “Modifiyeli araç tutkunu arkadaşlarımız bize geldiğinde geçtiğimiz yıl fuar alanında yapılsın demiştik. Burada görüyorum ki sizlerin fuar alanına sığmanız mümkün değil. Geçtiğimiz yıl yapılmıştı ve katılım azdı. Şuan 600 modifiyeli araç tutkunu arkadaşlarımız katıldı. İyi ki sizleri burada buluşturmuşuz. Burası bizim motor sporları alanımız ve Emniyet Genel Müdürlüğümüzde Yunus ekiplerinin eğitimini burada yapıyorlar. İnşallah önümüzdeki yılda bu alanı biraz daha genişletmeyi düşünüyorum. Festivalimizin hayırlı olmasını temenni ediyor. Kazasız sürüş diliyorum” dedi.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ORGANİZASYONLARINDAN BİRİSİ

30 ilden 600 modifiyeli araç tutkununun katıldığı festivalle ilgili bilgiler veren Afyonkarahisar Modifiyeli Araçlar Dernek Başkanı Özkan Ortaç, “Türkiye’nin en büyük organizasyonlarından bir tanesine ev sahipliği yaptık. Bize büyük destek veren ve yanımızda olan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e ve ekibine teşekkür ediyorum. 30 ilden 600 tutkunu ağırlıyoruz. Zaferimizin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz 2. Modifiye festivalimiz. Alanda çok güçlü demo araçlarımız var. Profesyonel pilotlarımız eşliğinde drift araçlarımız var. İnşallah seneye devamını getirmeyi düşünüyoruz” dedi.

YILIN 12 AYI FESTİVAL YAPACAĞIZ

Türkiye’nin en büyük spor komplekslerinden bir tanesi olan Kocatepe Spor Kompleksinin önemli bir festivale ev sahipliğini yaptığını ifade eden Belediyemiz Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı, yılın 12 ayı festival yapılabilen bir alana sahip olduklarını söyledi. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in talimatlarıyla alanı festival ve fuar alanı yapmak için çalıştıklarını dile getiren Çetinaktı, “Güzel bir festivale ev sahipliği yapıyoruz. Bu tür festivalleri yapmaya devam edeceğiz” dedi. Festival gün boyu çeşitli etkinliklerde devam etti.