Okul Müdürümüz Selcan KURNAZ;  çocuklarımızın il sınırlarındaki kurum yöneticilerinin meslekleri ve sorumluluklarını öğrenmeleri, kitap okumanın önemini kavramaları, gidilen ortamlardaki saygı kurallarına uymaları ve davranış kurallarını kazanmalarını sağlamak amacıyla E-twinning Makamdan Masala Projesi hazırlayarak ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirtti.

Ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür ederek sözlerine başlayan İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN; 'Çocuklarımız, proje kapsamında yöneticilerin, kurumların ve kişilerin özelliklerini öğrenerek kitap okumanın sınırsız faydasını keşfedecekler. Proje aynı zamanda çocuklarımızın okul dışı ortamlarda da eğitimin içinde yer almasını sağlıyor. Okul idarecilerimize ve öğretmenlerimize hazırladıkları güzel proje için teşekkür ediyorum.' dedi.

Ardından İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN minik öğrencilerimize bir masal okudu. Okunan masal, kahramanları, kahramanların özellikleri, gelişen olaylar ve çıkarabileceğimiz sonuç açısından öğrencilerimizle değerlendirildi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN'ın Çalışkan Arılar sınıfı öğrencilerimize hediye takdimi ile ziyaret sona erdi.