-Afyon Postası’ndan Nail Azbay’ın Haberi. 

MHP Milletvekili Mehmet Taytak ise toplantıda şunları söyledi: 

SADECE AFYON DEĞİL TÜRKİYE’YE YAYILSIN

Aile dünya aleminde ilk olarak oluşturulan kuruluştur. Aile bir milletin en küçük toplumsal kurumudur. Ailenin mutluluğu milletin huzuru ile eş değerdir. O sebeple bugün burada 2021 yılını Aile Yılı olarak düşünen kıymetli valime saygıdeğer bakanıma teşekkür ediyorum. İsterimki bu çalışma sadece Afyon’da değil Türkiye’nin her yerinde uygulanır. 

MAHALLE BASKISI GİBİ UYDURUK BİR İFADE…

Aile millet demektir. Ancak son dönemlerde özellikle bazı mihrakların bilerek ve isteyerek, geçmiş yıllarda amcalarımızın dayılarımızın nenelerimizin “yavrum şöyle yapın, şurdan gidin, burdan gidin” 

Şeklinde bize öğüt verdikleri konuları mahalle baskısı gibi uyduruk bir ifadeyle ortadan kaldırdılar. 

ÖĞRENCİ ÖĞRETMENE TESLİM EDİLİRDİ, YA ŞİMDİ?

Daha önce öğretmenlerimize öğrenci teslim edilirdi, Eti senin kemiği benimdir denilirdi. Bu bir mecazi anlamdır. Bu evladımı sana teslim ediyorum diyordu. Ama şimdi öyle mi, bir öğretmen öğrencisini ufacık tenkit etse  hemen okula gidiliyor, oradaki öğretmenimiz rahatsız ediliyor. 

AİLE GEÇİMSİZSE SORUN BURAYA GELECEKTİR

Bir moda başlıyor anne cinayetleri, eş cinayetleri, evlat cinayetleri. Arkadaşlar aile geçimsizse sorun buraya gelecektir. O sebeple ailenin önemini çok iyi görmek gerekiyor. 

TÜRK MİLLETİ BİRDİR

Bunların arkasında siyonizmin emperyalizmin Müslüman Türk’ün düşmanları olduğunu görmek gerekiyor. Her akşam televizyonda dizi film gibi bir eşin eşi tarafından öldürüldüğünü bütün görüntüleriyle görüyoruz. Detaylarına kadar gösteriyorlar. Diyorlarki öğrenin sizde böyle yapın. O sebeple  bizim sahip olmamız gereken tek kurum aile kurumudur. Ben bu sebeple sosyal medyada bu yapılanların televizyonlarda gündeme taşıyarak buradan başka hesabı görebilir miyiz diyenlere sesleniyorum. Türk Milleti evladıyla eşiyle kardeşiyle komşusuyla hemşehrisiyle bir bütündür ve bütün kalacaktır.