Nuribey Belediyesi’ndeki fabrika da üretilen pandemi önlüklerinden 1000’er adet hem Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne hemde Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi’ne bağışlandı. Programa MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Başkan Yardımcıları Doğan Şimşek, Ahmet Kahveci,  İl Sekreteri Beytullah Bostancı ve MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal katıldı. 

Başhekimlerden teşekkür

Bu kapsamda Nuribey Belediye Başkanı Abdullah Çakmak öncülüğünde 1000’er adet pandemi önlükleri Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Ahmet Ali Tuncer’e ve Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran’a teslim edildi. Başhekim Tuncer ve Başhekim Duran, bu zorlu süreçte sağlık çalışanlarını unutmayarak ikinci kez destek veren Milletvekili Taytak’a ve Başkan Çakmak’a teşekkür etti. 

“Sağlık çalışanlarımız fedakarca çalışmaktadır”

Sağlık çalışanlarının fedakarca çalıştığını belirten Milletvekili Taytak, “Belediye başkanımızın düşüncesi bizce çok anlamlı bir davranıştır. Sağolsunlar sağlık çalışanlarını düşünerek üretime geçtiler. Önümüzdeki günlerde sağlık çalışanlarına destekleri devam edecektir. Sağlık çalışanları olarak sizler uzun süredir evinizden, ailenizden ve sevdiklerinizden uzakta vatandaşlarımızı bu salgından kurtarmak adına fedakarca çalışıyorsunuz. Bizler hepinize müteşekkiriz. Hepinizden Allah razı olsun. Bu salgından dolayı vefat eden sağlık çalışanlarımıza da Allahtan rahmet eylesin. İnşallah daha güzel günler yakında gelecektir. Ben tekrar belediye başkanımız Abdullah çakmak’a bu anlamlı davranışından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Çakmak’tan Milletvekili Taytak’a teşekkür

Milletvekili Mehmet Taytak’ın büyük destekleri ile kasabaya bir tekstil fabrikası kazandırdıklarını söyleyen Nuribey Belediye Başkanı Abdullah Çakmak, Tekstil fabrikasında üretilen pandemi önlüklerini ikinci kez sağlık çalışanlarına hediye ettiklerini ifade etti. Başkan Çakmak, “Geçtiğimiz günlerde sağlık çalışanlarımıza 700’er adet pandemi önlüğü vermiştik. Bu seferde 1000’er adet pandemi önlüğü teslim ettik. Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın, İl Başkanımız Mehmet Kocacan’ın ve parti teşkilatımızın destekleri ile kasabamıza bir tekstil fabrikası kazandırdık. Hem istihdama hemde beldemizin ekonomisine katkı sağlamış oldu. Sağlık çalışanlarımıza desteğimiz devam edecektir” diye konuştu. 

 “Üretken belediyeciliğin güzel örneği sergilendi”

Başkan Çakmak’ı bu anlamlı davranışından dolayı tebrik eden MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, “MHP İl Başkanlığı olarak belediye başkanımızın bu hizmetinden gayet memnunuz. Üretken belediyeciliğin güzel örneklerinden birini ortaya sergilemiştir. Geçtiğimiz günlerde yine sağlık çalışanlarımıza destek vermişti. Bundan sonra da destekleri devam edecektir” dedi.