33 Yıl önce Afyonkarahisar Valiliğinde başladığım görevim bugün itibariyle sona ermektedir.

Tabii ki kendi evim gibi hissederek ve severek görev yaptığım Afyonkarahisar Valiliği’nden ayrılacak olmanın hüznünü ve burukluğunu yaşıyorum. Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevimi 23 yıl bilfiil sürdürmek nasip oldu. Birlikte görev yaptığım çok değerli 14 Valimin birbirinden ayrı özellikleriyle farklı tecrübeler edindim.

Nasip olursa 16.12.2019 Pazartesi gününden itibaren İzmir Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevime başlayacağım. Bu vesileyle İzmir ilinde görevimi sürdürmeme vesile olan ve katkısı bulunan tüm devlet ricaline saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum.

Görev sürem boyunca ilimizin değerli basın mensuplarıyla, hep birlikte olmaya, kendilerine destek olmaya gayret ettim. Yine kamu kurum ve kuruluşlarımızın yöneticileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle uyum içinde çalışırken kamu hizmetini yerine getirdiğimiz hiçbir zaman unutmadık. Acıları ve güzellikleri paylaştık. Çok güzel arkadaşlıklar ve dostluklar edinirken, unutulmaz anılar biriktirdik. Bilerek ve isteyerek kimseyi kırmamaya özen gösterdim. Görevim gereği kırdıysam da affola… Benden yana sizlere varsa hakkımı helal ediyor, sizlerin de haklarınızı helal etmenizi diliyorum. Çok değerli hemşerilerimin bir kapısının da artık İzmir’ de olduğunu belirtirken, İzmir’e gelip te beni haberdar etmeyen hemşerilerim olursa gerçekten üzülürüm. Son olarak, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde birlikte mesai yaptığım tüm arkadaşlarıma da bir kez daha teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Allah’a ısmarladık. Hoşça kalın, dostça kalın”.

 

Mehmet KOCABIÇAKOĞLU Afyonkarahisar Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü

-Kaynak: Afyon Haber

Editör: TE Bilişim