AK Parti adayı Mehmet Zeybek, TOKİ Gazeteciler Sitesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşlara seslenen Zeybek, AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar milletiyle hep bir arada olan bir parti olduğunu söyledi. Zeybek, “AK Partimizin kuruluşundan bu yana milletimizle hep bir arada olan bir parti olmasıdır. Bu 31 Mart yerel seçimleri vatandaşlarımızla olan birlikteliğimizi daha da güçlendiriyor ve birbirimize daha da yakınlaştırıyor. Yerel seçimlerde hemşehrilerimin karşısına ‘memleket işi, gönül işi’ diyerek çıktık.  Türkiye genelinde de Cumhur İttifakı ile çıkmamızın asıl sebebi budur. Vatandaşlarımızın teveccühü ve Allah’ın izniyle şehrimizde elde edeceğimiz zaferle önümüzdeki 5 yılı en iyi hizmet ederek değerlendireceğiz. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu yerel seçimlerde ki ana fikri milletimizin gönlüne girmek olduğunu ifade etmişti. Şehrimizin insanları mutluluğu sevinci hüznü bizimde aynı duyguları yaşamamamıza neden olacaktır. Partimizin 16 yıllık çalışmalarını icraatlarını ve hizmetlerini vatandaşlarımız her zaman çok iyi biliyor. Afyonkarahisar’da AK Parti’nin öncülüğünde ne gibi yatırımlar yapıldığını ve nereden nereye geldiğini hemşerilerim idrak etmektedirler. Projelerimizle birlikle tevazuuyla, samimiyetle, gayretle şehrimin hizmetine talip olduğumuzu söylüyoruz. 31 Ocak’ta açıklanan seçim manifestomuzda ki 11 maddelik başlık altında projelerimizi hazırlıyoruz. Projelerimizi sipariş üzerine yapılmıyor. Ayağa yere basan projelerle halkımızın karşına çıkacağız. 5 yıllık süre içinde verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz” diye konuştu.

 

“Siz kazanırsanız Afyon’a yerleşeceğim”

 

Zeybek’in konuşması esnasında Gazeteciler Sitesi’nde bulanan Zonguldaklı bir vatandaşın sözünü keserek, “Başkanım Afyon bundan 15 yıl öncesine kadar bir köy gibiydi. Eğer siz kaybederseniz Afyon kaybeder. Benim memleketim Zonguldak Afyonluların bunu iyi ama düşünmesi ve ona göre karar vermesi gerekir. Eğer siz kazanın Ben Afyon’a yerleşeceğim. Siz kazanırsanız evime bayrak asacağım” demesi üzerine Zeybek, “Size o bayrağı inşallah astıracağız” diye cevap verdi.

 

“Makamda oturan bir başkan olmayacağım”

 

Dörtyol Mahallesinin yeni kurulan bir mahalle olduğunu ifade eden Zeybek, “Mahallenin sıkıntılarını biliyorum TOKİ’nin devrinden sonra bazı vatandaşlarımız aksaklıklar yaşadı. Akarçay’ın tamamlanmayan üst kısmını çit duvarlarıyla örülmesi talebini ilettiniz.  Kazandığımız takdirde makamda oturan belediye başkanı değil de, mahallelerde ve sokaklardaki sorunlarını yerinde tespit edeceğim. Benimle birlikte bir ekip oluşturup her hafta bir mahallede olacağım” diye konuştu.

 

Başkan Adayı zeybek daha sonra Gazeteciler Sitesi’nde Gümüş ailesine konuk olurken Maliyeciler Sitesi’nde de Dadak ailesinin misafiri oldu.