Ziyarette Türk Kızılayı’nın faaliyetlerinden söz eden Başkan Okyar, faaliyetlerinin aralıksız olarak sürdüğünü belirtirken, destek ve katılımlarından dolayı Kadın Meclisi Başkanı Canser Kuzu ve yönetimine de teşekkür etti.

Kadın Meclisinin etkin faaliyetlerini takdirle ve örnek alarak takip ettiklerini belirten Başkan Fatih Okyar; “Özellikle Kan bağıyı kampanyanız için ayrıca teşekkür ediyorum. Kadın Meclisi ile birlikte çalışmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz. Makamınıza ve Kadın Meclisine ayrı bir değer kattınız. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kadın Meclisi Başkanı Canser Kuzu, Türk Kızılayı’nın ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında zor zamanlarda insanlara umut olan, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan bir kuruluş olduğunu belirterek: “Milletimizin yardımseverlik, merhamet, şefkat ve dayanışma duygularının sembolü Türk Kızılayı, özverili ve etkili bir şekilde yürüttüğü hizmetleriyle dünyanın saygın kuruluşları arasındadır. Tüm ihtiyaç sahiplerine gerek ülkemizde, gerekse yurt dışında yardım eli uzatan ve her türlü doğal afette en kısa sürede yaraları saran Türk Kızılayı'nın başarılarının devamını diliyorum. 

Türk Kızılayı Afyon Şubesinin başarılı çalışmalarını takdirle takip ediyor ve bizzat Kadın Meclisi olarak iştirak ediyoruz. Başkan Fatih Okyar nezninde tüm kurullarını ve üyelerini kutluyorum. Sizde makama ve Kızılay Şubemize ayrı bir değer kattınız. Başarılarınız daim olsun”dedi.

 Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette, ortaklaşa yürütülen projeler hakkında görüşmeler yapıldı.