AFYON BASINI AKTİF

Mermercilik sektörüne hitap eden Turkuaz Dergisi’ni uzun yıllardır yayınlayan Mehmet Abdioğulları, Zeliha Ertek ve ekibi, yine mermercilik sektörüne yönelik olarak ayda bir yayınlanan Turkuaz Gazetesi’ni yayınlamaya başladılar. Zeliha Ertek ‘in sahibi olduğu ve genel koordinatörlüğünü Mehmet Abdioğulları nın yaptığı Turkuaz Gazetesi nin kurucusu oldukları gibi, Mehmet Abdioğulları aynı zamanda Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’nin kuruluşunda da önemli katkıları bulunduğunu belirten Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt sözlerine şöyle devam etti. Küçükkurt  “Her zaman söylediğimiz gibi Afyonkarahisar’ın basın-yayın camiası son derece hareketli, aktif ve güçlü bir yapıya sahiptir. Turkuaz Gazetesi bu güçlü yapıya yeni bir ivme kazandırdı. Türkiye genelinde mermercilik sektörünün nabzını tutma ve arşivini oluşturma amacında olan Turkuaz Gazetesi’ne yayın hayatında başarılar diliyor, Zeliha Ertek, Mehmet Abdioğulları ve ekibini kutluyoruz” dedi.

MADENCİLİK SEKTÖRÜ ALANINDA BİR KAZANIM

ABYD Onursal Başkanı H. Hakkı Özsoy Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan ve 3’üncü sayısına ulaşan Turkuaz Gazetesi’nin Afyonkarahisar ve mermercilik sektörü açısından bir kazanım olduğunu belirterek yayın hayatında başarılar dilerken, ABYD Yönetim Kurulu üyesi İsmail Akar da “Basının en zor döneminde Mehmet Abdioğulları ve ekibinin basın sektörüne yatırım yapması son derece önemlidir. Turkuaz Dergisi’nde yakaladıkları kaliteyi Turkuaz Gazetesi’nde de sürdüreceklerine inanıyor, başarılar diliyorum” dedi. ABYD Yönetim Kurulu üyesi Hakan Dilek Turkuaz Gazetesi ve Mehmet Abdioğuları ile ekibine başarılar dilerken, ABYD Yönetim Kurulu üyesi Ömer Elçi Turkuaz Gazetesi’nin yayın hayatının nice uzun yıllar devam etmesi temennisinde bulundu. ABYD Yönetim Kurulu üyesi Faruk Kılınç Turkuaz Gazetesi ve yayınlayan ekiple ilgili iyi dileklerini dile getirirken, ABYD Yönetim Kurulu üyesi Canser Kuzu da Turkuaz Gazetesi’ni yayın hayatına kazandıran Mehmet Abdioğulları ve Zeliha Ertek’i tebrik etti. ABYD Yönetim Kurulu üyesi M. Emin Birliktir Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan gazetenin yayın hayatında başarılar diledi. ABYD Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Emin Güzbey ise Turkuaz Dergisi’nde uzun yıllar devam ettirilen kaliteli yayıncılığın Turkuaz Gazetesi’nde de devam edeceğine inancını belirterek, “Mehmet Abdioğulları el attığı her işi başarır, bunu da başaracaktır” dedi. Son olarak ise basın yayın derneği yönetim kurul üyesi Mahmut Emin Birliktir ise ‘ Yıllardır doğaltaş sektörüne yayın yapan arkadaşlarımız daha önce nasıl başarılı oldularsa bunda da başarılı olacaklardır. Kendilerine başarılar diliyorum.’ dedi. 

SORUMLULUĞUMUZ ARTTI

Turkuaz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Abdioğulları ise ‘Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği yönetim kurulu tarafından gerçekleştirilen bu ziyaret bizleri mutlu ettiği kadarıyla  sorumluluğumuzu bir kat daha artırdı. Sayın bakanımızın bu yılı sevgi yılı olarak ilan etmesinden sonra aramızdaki rekabet tatlı bir hal aldı ve verim vermeye başladı. Bu anlamda meslektaşlarımızdan Mehmet Emin Güzbey e Doğaltaş sektörüne yönelik bir Gazete çıkarmaya başlayacağımızı söylediğimde, hiç durma bu senin uzmanlık alanın hemen başla demişti. Bizde hemen başladık, gazetemi z sektörde ilgi gördü. Sizin bu ziyaret ve desteğinizden dolayı hepinize sonsuz teşekkür ederim.’ Dedi 

Ziyaret Şuhut keşkeği ikramı ile sona erdi.