Esnaf özetle şunları söyledi: 
YOL ÇALIŞMASI BİZE İKİNCİ PANDEMİYİ YAŞATTI
İkinci pandemiyi yaşatıyorlar bize. Yollarımız kapandı. Pandemiden çıktık neticede, pandemi de hiçbir şey yapılmadı. Pandemiden çıkınca böyle yollarımızı kapatıyorlar. Biz mağduruz burada.
VALLAHİ DÜKKÂNA KİLİT VURACAĞIZ 
Kimse gelmiyor. Sabahın sekiz buçuğunda açtım. Şimdiye kadar bir tane bile müşteri girmedi. (Saat 16’da bunu söyledi) Dükkâna kilit vuracağız mecbur.
UMUDUM YOK! UMUDUMUZU KAYBETTİK
Asfalt çalışması var o yüzden işler durgun. Tüm gün boş boş oturuyoruz. Eylül’e kadar böyle giderse esnafın işi çok zor. Umudum yok, umudumuzu kaybettik.
KURTULUŞ CADDESİ OLARAK ŞİKÂYETÇİYİZ
Esnaf olarak, Kurtuluş Caddesi olarak şikâyetçiyiz. Yol kapanmasından dolayı işlerimiz kötü. Belediye Başkanı’na da ulaşmaya çalıştık ama ulaşamadık. Bu şekilde devam ederse esnafın hali zor. 
LÜTFEN BİZE YOL AÇIN
İşler çok kötü, Pandemiden sonra Belediye’nin yapmış olduğu battı-çıktıdan dolayı mağdur duruma düştük. Biz Belediye’mizden isterdik ki bir geçici yol versin. İsterdik ama maalesef olmadı. Yine sesleniyoruz. “Lütfen ama lütfen bize bir yol açsınlar.”

YOL ÇALIŞMASI PANDEMİYLE BİRLEŞTİ BİZİ BİTİRDİ
İşler çok durgun. Bir taraftan yol çalışmalarından dolayı bir taraftan da Pandemiden dolayı esnafın hali bitik. Bir de üstelik sattığımız malın yerine mal koyamıyoruz. Malı sattığımdan daha fazlaya almak zorunda kalıyorum.