Vali Çiçek özetle şunları söyledi: 

BAYRAMDA YÜZDE 100 DOLUYDU

Bayram boyunca Gazlıgöl’de yüzde 100 doluydu. Afyonkarahisar merkezde yüzde 70’lerdeydi. Frig Vadisi’nin canlanması, balon turizminin başlaması etkili oldu. Belediyemiz gastronomi noktasında ciddi bir tanıtım yaptı. Onların etkisi oldu. 

AYAZİNİ GİBİ MERKEZLER OLUŞTURACAĞIZ

Buradaki termal otellerindeki doluluk oranını yaz kış yüzde 70’in üzerinde tutacağız. Ayazini gibi merkezler oluşturacağız. Ayazini Köyü muhtarımız bayramın ikinci günü bin 600 araç girdiğini daha sonra gelenleri saymadığını söyledi. Araçların plakalarının hep yabancı olduğunu söyledi. Bu bizim için büyük bir gurur kaynağı. 

EMRE GÖLÜNE 3 BİN KİŞİ GELDİ

Belediye Başkanımız Bayramın ikinci gününde belli bir saat diliminde Emre Gölü’nde 3 bin kişinin olduğunu söyledi. Bunların kimisi Gazlıgöl’de kalan misafirlerimiz, kimisi Frig Vadisi’nin reklamını görenlerdi. Burada kalmayanlar mutlaka burada kalacak. Termal turizmde günlük kalanları mutlaka şehrin içine sokacağız.  Termale gelenleri Afyonkarahisar’ın tarihi ve kültürel değerlerini göstereceğiz. Buraya gelenlerin gün sayılarını artıracağız. Birlikte başaracağız.