Öncelikle 4 projenin acil olarak ele alınacağını kaydeden Bakan Yardımcısı Özkaldı, “Yedikapı barajı mesire alanı ve tabiat parkı, Pınarbaşı mesire alanı ve tabiat parkı,  Yeni hayvan pazarı, mezabahasıyla birlikte, Açık hayvan barınağına  bakanlık olarak hemen destek olacağız. Bunları söylerken,  sadece 4 projeye değil. Serkan Koyuncu Başkanımızın toplam 56 projesinin destekçisiyiz” dedi.

“ÖNCELİĞİMİZ 4 PROJE”

AK Parti Emirdağ Belediye  Başkan Adayı  Serkan Koyuncu, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı’nın desteğinin ilçe için hayati  önem taşıdığını belirterek “Sayın bakan yardımcımızın destekleri bizleri çok mutlu etti. Kendisinin de belirttiği gibi öncelikle  4 projemizi hemen hayata  geçirmek için çalışacağız.  Bakan Yardımcımız Özkaldı, Sayın  Eroğlu, Sayın Özkaya ve Sayın Yurdunuseven vekillerimizin destekleriyle  Emirdağ’ın her derdine derman, her sorununa çare olacağız” diye konuştu.

“SOKAK HAYVANLARINI ŞEHRİN DIŞINA TAŞIYACAĞIZ”

AK Parti Emirdağ  Belediye Başkan Adayı Koyuncu “Emirdağ'da, her alanda değişim yapmak için geliyoruz. Halkımızın huzurunu bozan sokak hayvanlarının, yaşam şartlarını iyileştirip onları şehrin dışına taşıyoruz. Emirdağ'ımızın daha yaşanılabilir bir şehir olması için hemşerilerimize sosyal alanlar ve aktive merkezleri sunuyoruz” dedi.