Proje kapsamında, Youtube,Facebook,İnstagram ve Twitter Hesaplarından açılan "Kocatepeyi Tanıtıyoruz" isimli hesaplardan, 26-30 Ağustos 2020 tarihleri arasında yoğun bir şekilde Türkiye genelindeki sosyal medya kullanıcılarına ulaşılarak, Kocatepe'nin tanıtımına önemli bir katkı sağlanacak. Bu yıl 26-30 Ağustos 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek sosyal medya tanıtım kampanyalarında ağırlıklı olarak Şuhut Belediye Başkanlığının katkıları ile 2017 yılında hazırlanan "An ve An Kocatepe Belgeseli", Türkiye genelinde sosyal medya kullanıcılarına ulaştırılarak ayrıntıları ile Kocatepe'de yaşananlar ve Büyük Taarruz destanı izleyenlere aktarılacak. 

Bu yıl, 26-30 Ağustos 2020 tarihinde gerçekleştirilecek Sosyal Medya Tanıtım Kampanyaları Şuhut Belediyesi destekleri ile gerçekleştirilecek. Hazırlanan sosyal medya tanıtım kampanyası ile ilgili bilgi veren Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt şunları söyledi. Şuhut İlçesi ve Belediyesi olarak bu zamana kadar bir çok alanda olduğu gibi Kocatepe'nin tanıtımı ile ilgili bir çok projeye destek sağladık. 

2017 yılında Belediyemiz katkıları ile Gazeteci Yazar Murat Akarçay tarafından senaryo ve proje çalışması gerçekleştirilen, "An ve An Kocatepe Belgeseli" projesinin, bu yıl Pandemi şartları da göz önünde bulundurularak, sosyal medya kullanımına ilginin arttığı şu dönemlerde, "Kocatepeyi Tanıtıyoruz" adlı sosyal medya hesaplarından tüm Ülke genelindeki sosyal medya kullanıcılarının izlemeleri ve beğenilerine sunma noktasında bir katkı sağladık. 

Teknolojinin geliştiği ve Sosyal Medya kullanımının artmış olduğu bu günlerde; Kocatepe'nin tanıtımı noktasında sosyal medyanın önemli bir katkısı olacağına inanıyoruz ve bu bağlamda "Kocatepeyi Tanıtıyoruz" ismiyle oluşturulan sosyal medya tanıtım kampanyası projesini oluşturan tüm herkese teşekkür ediyorum dedi.

Kocatepe'nin tanıtımına katkı sağlamak için oluşturulan "Kocatepeyi Tanıtıyoruz" adlı Sosyal Medya Tanıtım projesi ile çeşitli zamanlarda, Afyonkarahisar genelindeki Kamu, Kurum, Stk ve Özel Sektör Kuruluşlarından destekler talep edilerek, Kocatepe'nin, Türkiye genelinde daha fazla tanıtımının yapılmasının önü açılacak. Bu noktada yılın her vakti Kocatepe, kurum ve kuruluşlardan alınan desteklerle sosyal medya mecralarında daha fazla kişiye tanıtılacak.

Ayrıca Kocatepeyi Tanıtıyoruz Projesi Ekibi, Yerel anlamda İlimiz genelindeki tüm sosyal medya kullanıcılarının Youtube, Facebook, İnstagram ve Twitter hesaplarından, "Kocatepeyi Tanıtıyoruz" ismiyle ulaşacakları hesapları takip etmelerini ve paylaşım destekleri sağlayarak Afyonkarahisarlıların, Kocatepe'nin tanıtımına katkı sağlamalarını talep etti. Bu noktada, "Kocatepeyi Tanıtıyoruz" başlığı ile açılan hesapların Afyonkarahisarlılar tarafından paylaşılarak takip edilmesinin önemi vurgulandı. 

Bizlerde                 Gazetesi olarak "Kocatepeyi Tanıtıyoruz" Kampanyasına destek oluyor ve kampanyanın daha fazla kişilere ulaşama noktasında İlimize yararlar sağlamasını temenni ediyoruz.