İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak seçim çalışmalarının ilk durağında, İYİ Parti il yöneticileri ile birlikte Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette; İYİ Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya, İl Başkan Yardımcısı Kadir Delikanlı, İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Yalçın Düzağaç, Merkez İlçe Başkanı Okşan Ulusoy Efe, İYİ Parti Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Sepin ve eşi Asuman Sepin hazır bulundu.

“HİZMET YARIŞINDA CENTİLMENLİK KURALLARI DAHİLİNDE SONUCA ULAŞALIM”

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak’a seçim çalışmalarında başarılar diledi. Dernek olarak İYİ Parti heyetini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Küçükkurt dernek hakkında bilgiler verdi. Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’nin kurulmasıyla vücut bulan birliktelik çalışmalarının kamuoyunda ilk günden itibaren büyük ilgi ve takdir gördüğünü belirten Küçükkurt, il geneli yanı sıra Türkiye genelinde de olumlu tepkiler alındığını kaydetti. Küçükkurt, “Toplumumuzun en büyük ihtiyacının birliktelik olduğuna bu vesile ile bir kez daha kanaat getirdik. Malum olduğu üzere seçim dönemindeyiz. Afyonkarahisar ‘ın birbiriden değerli Belediye Başkan Adayları, Meclis Adayları var. Seçim sürecinin memleketimize, ülkemize ve adaylara hayırlar getirmesini diliyoruz. Hizmet yarışında centilmenlik kuralları içerisinde, kazasız belasız sonuca ulaşılmasını diliyoruz” dedi.

İLK ZİYARET BASIN DERNEĞİNE

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, basının toplumun vicdanı ve aynası olduğunu söyledi. Kitlelere ulaşmak açısından bu durumun önem taşıdığına temas eden Koçak, “Birliktelik ve beraberliğin Afyonkarahisar’da güçlü ve örnek şekilde hissedilmesi bizleri derecesiz şekilde memnun etti. İlk ziyaretimize bu nedenle Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’nden başlayalım dedik. Bizler de Afyonkarahisarımızın birlik ve bütünlüğüne sahip oluyoruz. Çünkü sahip olmak ya da hizmet etmek istediğimiz makam Afyonkarahisar’ın şehir eminliği makamıdır. Şehir eminliği makamı Afyonkarahisar’ın tamamına hitap edecek tamamını kucaklayacak şehrin bir nevi birlik ve bütünlüğünün teminatı olacak bir makamdır. Afyonkarahisar’a, Türkiye’ye örnek olmuş bir basın birlikteliğini ziyaret etmek bence iyi bir mesaj olduğunu düşünüyorum. İl Başkanımız ve arkadaşlarımızla beraber nereden başlayalım noktasında basında ve bu şekildeki bir beraberliğin bizde de heyecan uyandırdığını ifade etmek adına başlayalım diye düşündük” diye konuştu.

“SAVAŞA DEĞİL; SEÇİME GİDİYORUZ. SEVGİ VE HOŞGÖRÜ İLE YÜRÜYECEĞİZ”

Önemli bir seçime gittiklerini belirten Dr. Mahmut Koçak, “Değerli arkadaşlarla rekabet edeceğiz. Bir savaşa ya da kavgaya gitmiyoruz. Müslüman Türk Milletine ve Afyonkarahisarlıya yakışır şekilde bir nezaket bir hizmet yarışı şeklinde inşallah süreci yürüteceğiz. Ben şahsım adına söylüyorum, diğer arkadaşlarımızı da düşündüğüm için söylüyorum. Siyasette de çocuklarımız, torunlarımız bizlere bakıyorlar. Örnek insanlar olarak değerlendiriyorlar. Ağzımızdan çıkan bir kelime, davranışımız, insanlara karşı duruşumuz, ifade ettiğimiz politikalar örnek arz ediyor. Toplum huzurunda ve sahnedeyiz herkes bizi izliyor. Sevgi ve hoşgörü ışığı altında yürüyüp tüm Afyonkarahisarımız kucaklayacak projeler ve hizmetlerimizle yürüyeceğiz. Biz aynı memleketin çocuklarıyız. Tabelalar ve projelerimiz farklı olsa da. Biz Afyonkarahisarlıyız biz birlikte daha güzeliz. 31 Mart 2019 tarihinde ipi göğüsleyecek kişi ben ya da başkası el ele gönül gönüle yine Afyonkarahisar’ın geleceği için çalışacağız. Onun için birbirimizin yüzüne bakamayacak şekildeki siyaset anlayışın toplum da tasvip etmiyor” şeklinde konuştu. Ziyaret günün anısına toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.