Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)İl Başkanı Mehmet Kocacan 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını değerlendirdi. Yerel seçimlere teşkilat olarak hazır olduklarını söyleyen Başkan Kocacan, 31 Mart akşamı başarılı bir sonuç alacaklarını söyledi.

 

“52 BELEDİYEDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR”

MHP’nin üretken belediyecilik anlayışının kazanılan noktalara ulaştırılacağını söyleyen Kocacan: “31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimler için 52 Belediye başkanı adayımız, Belediye meclis ve İl Genel Meclisi aday adaylarımızla birlikte teşkilat olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz. Belediye başkan adaylarımız ismi açıklandıktan sonra kendi seçim bölgelerinde vatandaşlarla buluşarak MHP’nin üretken belediyecilik anlayışını anlatarak destek istiyorlar.” dedi.

 

“AFYON BELEDİYESİNİ ALACAĞIZ'

 

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya'nın halktan büyük bir tevazu gördüğünü söyleyen Başkan Kocacan, 'Fatih Çertinkaya kardeşimiz 2014 yılında yapılan seçimlerde Afyon Belediyesini kıl payı kaçırmıştı. Fatih Çetinkaya kardeşimize olan ilgi bu seçimlerde de sandığa yansıyacak ve Başta Afyonkarahisar Belediyesi olmak üzere aday çıkardığımız tüm belediyelerde zaferle ayrılacağımıza inanıyorum” diyerek 18 Şubat Pazartesi günü mesai bitimine kadar adayların isimlerini YSK’ya teslim edileceklerini de kaydetti.