Başkan Çöl temasları kapsamında ilk olarak İzmir Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Vurankaya ve değerli yönetim kurulları ile görüştüler.

Buradan Sosyal Politikalar Çalışma Ofisine geçen Başkan Mustafa Çöl, İzmir Ak Parti Yönetimi ve partililerle karşılıklı fikir alış verişi yaparak istişarelerde bulundular.

Ertesi gün ise Sandıklımıza emekleri geçmiş olan, hemşehrimiz Nazilli Kaymakamımız Sedat Sırrı Arısoy, İlçemizde Kaymakamlık görevinde bulunan Buca Kaymakamı Faik Arıcan ve kısa bir süre önce Afyonkarahisar Valiliğinden İzmir Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne tayin olan Mehmet Kocabıçakoğlu’na ziyaretlerde bulunan Başkan Mustafa Çöl, işlerinde kolaylıklar dileyerek, başarılar dilediler.

Ziyaretlerden dolayı Başkan Mustafa Çöl’e teşekkür eden Ak Parti İzmir İl Başkanlığı yönetimi soğuk ve yağışlı havaya aldırmadan bizleri görmeye geldikleri ve verdikleri desteklerden dolayı duydukları memnuniyeti belirterek, Sandıklı ilçemize selamlarını gönderdiler.