Afyonkarahisar'da 3'üncü kez düzenlenen Kitap Fuarı, öğrenciler için unutulmaz anlara şahitlik ediyor. Öğrenciler, kitapları tanıyarak bilgilerini tazelerken Frig Vadisi'ni ziyaret ederek gizemli şehir Afyonkarahisar'ı keşfediyorlar.

VALİ ÇİÇEK VE BAŞKAN ZEYBEK'E TEŞEKKÜR

Fatih Anadolu Lisesi, Bolvadin Anadolu Lisesi, Kadınaana İmam Hatip Ortaokulu ve Kadaifcioğlu İlkokulu öğrencileri, önce Motorsporları Merkezi'ndeki 3'üncü Afyonkarahisar Kitap Fuarı'nı ziyaret etti; ardından Frig Vadisi'ni gezdi. Fuar ve gezi dolayısıyla mutlulukları yüzlerinden okunan öğrenciler, organizasyonun düzenlenmesinde büyük emeği olan Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ile Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e teşekkür etti.

ÖZKAYA, TÜM AFYONLULARI DAVET ETTİ

Öte yandan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 3'üncü Afyonkarahisar Kitap Fuarı'nı ziyaret etti. Milletvekili Özkaya, birçok yayınevinden, özellikle Kurtuluş Savaşı'na yönelik hatıra kitaplarını satın aldı. Özkaya, "Tüm hemşehrilerimizi Kitap Fuarı'na davet ediyorum." dedi.

TARİHİN DOKUSU, KİTABIN KOKUSU

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de, "24 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında 'Tarihin Dokusunda, Kitabın Kokusunda' sloganıyla 3’üncüsü düzenlenen Afyonkarahisar Kitap Fuarımız'ı ziyaret ettik. Kitap Fuarı'na gelen gençlerimiz ve öğrencilerimiz ile bir araya geldik. Gençlerimiz için güzel şehrimizde bu tür organizasyonlara hız kesmeden devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.