Bahar geldi. Kışın yorgunluğunu atmak isteyenlerin tercihi ise pandemi koşullarını gözeten termal oteller oluyor. O otellerin başında ise Garden Kale Termal Otel geliyor. Otel bünyesinde bulunan termal havuzlar içerisinde vücuda yararlı minerallerin ve tuzların bulunduğu şifalı sulardan oluştuğu için hem ruhsal hemde bedensel sağlığa ciddi katkılar sunuyor. 

FAYDASI SAYMAKLA BİTMEZ

Konuyla ilgili Afyon Postası’na konuşan Otel Genel Müdürü Beşir Gülenç, “Termal tesislerin özelliği hem önleyici (koruyucu) hemde tedavi edici (tamamlayıcı) olmasıdır. Termal havuzların faydaları saymakla bitmeyecek kadar çoktur Termal sular genelde banyo – buhar ve çamur uygulama olarak kullanılmaktadır. Termal sularla birçok hastalığın tedavisini desteklemek mümkündür. Termal havuzların tedavi edici özelliği, içerisindeki minerallere ve sıcaklığına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.”

HEM TATİL YAP HEM SAĞLIĞINI KORU

“Termal sular kişinin ağrılarını dindirmek ve mevcut sağlığını devam ettirmekle görevlidir. Bedeni ruhsal ve fiziksel olarak rahatlatma ve iyileştirme özelliğine sahiptir. Termal sular, damarlardaki kan akışını ve kan basıncını düzenlediğinden tansiyon ve kalp hastaları için de uygundur. Bunun yanında karaciğer ve safra problemi yaşayanlar içinde etkili bir tedavi yöntemidir.  İşte tüm bu sebeplerden dolayı kışın yorgunluğunu atmak isteyenleri Garden Kale Termal Otel & SPA’ya bekliyoruz. Tesisimizde  bay bayan ayrı olmak üzere termal havuz buhar odası sauna çamur uygulama vb. bölümler mevcuttur. Ayrıca ailelere özel jakuzili aile banyolarımız ile termalin keyfini çıkarabilirsiniz.

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUMUZA BEKLİYORUZ

Spor yapmak formunu yakalamak isteyenleri aqua parklı yarı olimpik yüzme havuzumuza bekliyoruz.

PANDEMİ KOŞULLARI ÖN PLANDA

Gülenç, tesislerde pandemi koşullarının ön planda olduğuna dikkat çekerek fiziksel ve ruhsal olarak dinlenmek isteyenleri şu sözlerle tesise davet etti: Pandemi koşullarının tamamen uygulandığı tesisimizde halkımıza en iyi hizmeti sunmak için yoğun çaba sarf ediyoruz.”

Garden Kale Termal Otel’e nasıl ulaşırım? 

İzmir Yolu 6.Km, 03140 Afyonkarahisar Merkez/Afyonkarahisar

Telefon: +90 272 246 31 31-+90 533 495 94 36