Tugan şunları söyledi: 

*Belediye başkanımız ekibiyle birlikte mahallemize geldiler bizi onurlandırdılar. Hak sahiplerini bilgilendirdiler. İhalenin 25 Mayıs’a ertelendiğini net olarak duymuş olduk. Daha sonra belediye başkanımız bizim için önemli olan şu bilgileri verdi. 

*Projenin değişeceğini söyledi. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin olacağını, daire sayısının artacağını haliyle alım gücünün biraz daha rahatlıyacağı bilgisini verdi. 

*Bizim için en önemli bilgi şu oldu. Proje vatandaşa sunulacak, vatandaş istemiyorsa bu proje kentsel dönüşüm iptal edilecek dendi. Hak sahipleri rahatladı. İnsanların ellerinden arsalar alınacak gibi bir bilgi vardı. Bu problemler kalktı. Biraz geç oldu ama oldu. Bu yüzden belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. 

*Dernek olarak hukuki süreçlerin sonuçlanmasını bekliyoruz. Bakanlığın hazırladığı projeyide bekliyoruz. Daha sonra bakan beyin Afyon’a geleceğini öğrendik. Burada toplantı yapacak. Bize sorulacak. 

*Belediye başkanımız gerekiyorsa referandum yaparız dedi. Bunun bilgisini paylaştı.  

*Bu açıklamalar üniversitedeki toplantıdaki açıklamlardan çok daha yeterli oldu. İnşallah bakanlığın projeyi açıklamasıyla daha detaylı bilgiler elde edeceğimizi ümit ediyoruz.