Burmalı Mahallesi’nde Yeni Saraçlar Çarşısı’nda hizmete giren doğal ürünlerin yer aldığı Hakk Eri adlı işletmenin misafiri olmaya devam ediyoruz. İşletmede en dikkat çeken ürünlerden bir taneside siyah haşhaş ezmesi oluyor. İşletme sahipleri bu haşhaşı bizzat Ihsaniye bölgesinde kendileri yetiştiriyor. Kendi yetiştirdikleri haşhaşı özenle temizleyip ezme haline getirerek satışa sunduklarını söyleyen Habib Ömer Sevim, bu haşhaşın kalp ve damar sertliklerine iyi geldiğini, Başta kalp krizi olmak üzere damar tıkanıklığı riskini azalttığını söyledi. Sevim, ayrıca sarı haşhaşında işletme bünyesinde olduğuna dikkat çekti. 

Sevim özetle şunları söyledi: 

BESLEYİCİDİR, İNSANI TOK TUTAR

“Siyah Haşhaş Ezmesi,  henüz olgunlaşmadan toplanan haşhaşın içindeki siyah minik bitki tohumlarının ezilmesinden elde edilir. Siyah haşhaş ezmesi sağlığın birebir dostudur. Kalp ve damar sertliklerine iyi gelir. Başta kalp krizi olmak üzere damar tıkanıklığı riskini azaltır. Besleyici değeri yüksek olduğu için insanı tok tutar.”

HARİCİ BİR KATKI MADDESİ TESPİT EDİLİRSE PARANIN İKİ KATI İADE EDECEĞİZ

“Yağ oranı yüksek olan siyah haşhaşın zihin açıcı özelliği ön plandadır. Afyon İhsaniye bölgesinde yetiştirdiğimiz haşhaşları özenle temizleyip ardından kavuruyoruz. Kavrulan haşhaş taş değirmenlerde çekildikten sonra karanlıkta ve soğuk ortamda yatışması için bekletiliyor. Siyah haşhaş özellikle sabah aç karna yenmesi durumunda tok tutucu özelliğiyle diyet bir besindir.

İçinde haşhaş harici bir katkı maddesi tespit edilirse paranın iki katı iade etme garantisi sunuyoruz”

Hakk Eri işletmesine nasıl ulaşırım? Evlere servis hizmet var mı? 

İşletmenin 100 lira ve üzeri alışverişlerde evlere servis hizmeti bulunuyor.Ayrıca kapıda ödeme kolaylığıda mevcut. 

Burmalı Mahallesi, Yeni Saraçlar Çarşısı, Sokak No: 16 Merkez/ Afyonkarahisar

Telefon: 05433233903

Not: Bu bir reklam haberdir. Sizde reklam vermek istiyorsanız Afyon Postası ile iletişime geçin.