-Afyon Postası’nın Haberi. 

Yerel seçimler sonrasında AK Parti’ye katılan belediye başkanları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı toplantıda buluştu. O toplantıya seçimleri bağımsız olarak kazanan daha sonraki süreçte AK Parti’ye geçen Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan’da katıldı. Kayacan toplantıyı sosyal medya hesabından değerlendirerek, şöyle dedi: 

ACELE KAMULAŞTIRMA KARARI İÇİN ŞÜKRANLARIMIZI SUNDUK

“Dün, AK Parti Genel Merkezimizde, Yerel Seçim sonrası AK Parti’ye katılan Belediye Başkanları olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’un katılımıyla gerçekleşen toplantıya katıldık. 

Bolvadinimiz için taleplerimizi aktardık. Yaptıklarımızı anlattık. Kentsel Yenileme Projemiz için “Acele Kamulaştırma” kararından dolayı şükranlarımızı ilettik. Partimizle ilgili düşüncelerimizi de anlatma fırsatı yakaladık.

CUMHURBAŞKANIMIZ BİR LÜTUF

Her bir Belediye Başkanımızı sabırla, dikkatle ve notlar alarak dinleyen Sayın Cumhurbaşkanımıza minnetlerimi sunuyorum. Bir kez daha anladım ki; Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdpğan’un olaylara yaklaşımı, dikkati, konulara hakimiyeti, bu ülke için büyük bir lütuf. Rabbim Bizleri Kadirşinas Bolvadin halkına mahcup eylemesin!