Abdullah Tugan’ın sözleri şöyle:

İŞİN BAŞINDA GÜVENİMİZİ SARSTTILAR

Mahalle sakinleri şunu bilmeli. Dilekçeyi verdiğimiz gün bize tarih ve sıra numarası verir misiniz dedik. Öyle bir şey yok dediler. Kaşe basın dedik. O da yok. Bugün bir taksicide bile kaşe vardır. Bizim başında güvenimizi sarstılar. 

SÖZ DEĞİL SÖZLEŞME İSTİYORUZ

Biz söz değil sözleşme istiyoruz. Biz boş arsa veriyoruz. Arsa kat karşılığında verildiğinde yüzde 50 ile veriliyor. Burası şehir merkezi. Burası Harbiş, Mareşal Çakmak değil. Bizim burada 100 metrekare yeri olan bir insan 5 katlı bir yerde 250 metrekarelik yerin sahibi olur. Bize 250 metrekare değil 150 metrekare yer veriyorlar. Ve üzerine para istiyorlar. 

ARSALARIMIZ BEDAVAYA GİDİYOR

Harbiş kavşağında sosyal konutlar vardı. Bugünkü değeriyle 150 bin liraya almayı düşünürsünüz. Bu insanlara sıfır daire verdiler 3+1. Şu anda dairelerinin değeri 500 bin lira. Biz neden kentsel dönüşüme para vereceğiz. Ödeyeceğimiz para zaten inşaatın maliyeti. Arsalarımızı elimizden bedavaya alıyorlar. Bunun farkına varalım. Ben burada herkesin adına konuşuyorum. Kendi malım var diye düşünmeyin. Gelenler gelmeyenlere bunu duyursun. İleride çok acı çekeceğiz. Buna evet dersek çok acı çekeceğiz. 

>>Afyon Postası'nın Haberi.