Ahlak Büro Amirliği ekipleri fuhuşla mücadele kapsamında Swarm adlı sosyal medya paylaşım uygulaması üzerinde 'Masöz Lara' ismiyle paylaşım yapan şahıslara whatsap üzerinden bağlantı kurdu. Yapılan görüşmede şahıs 1 seans masajın 250 tl olduğunu 50 tl daha verilirse kasık masajı yapabileceklerini, istenirse yanında bir bayan arkadaşın daha olduğunu, Erenler'de ikamet ettiğini burada buluşabileceklerini söyledi. Bu konuşma üzerine polis ekipleri Erenler'e gitti. Müşteri sandıkları polisleri apart dairlerine davet eden şahıslar Selma Y. ve 1996 doğumlu Dilan Y. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. 

DUMLUPINAR'DA BASKIN

Benzer baskının adresi Dumlupınar Mahallesi'nde de yaşandı. Süleyman Gönçer Caddesi üzerinde bulunan Dilek Apartmanında masaj adı altında fuhuş yapıldığı yönünde ihabar alan ekipler, incelemede bulundu. Daha önce buradan masaj hizmeti aldığı tespit edilen 7 erkek şahısla görüşüldü. Bu kişilerden bazıları kasık masajı adı altında 50 tl karşılığında cinsel yönden tatmin edildiklerini söylediler. 

Şahıslar Gönül M. Ayşe Y. Beyza M. Taha B. haklarındaki iddiayı kabul etmeyerek, sadece masaj hizmeti verdiklerini söylediler. Şahıslar ifadeleri alındıktan sonra serbset bırakıldı. 

Şahıslar hakkında Cumhuriyet Savcısı tarafından Fuhuşa teşvik ve aracılık suçundan işlem yapıldığı öğrenildi.