Afyonkarahisar Belediyesi’nin, Covid 19 nedeniyle karantinada bulunan vatandaşların bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi amacıyla hazırladığı vitamin destek paketleri her gün yaklaşık ortalama 80 aileye ulaştırılıyor. Bu süreçte hemşehrilerimizin unutmadıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, evlerinden çıkamayan karantinadaki vatandaşlarımızın anlık tüketimleri için hazırlanan vitamin destek paketlerinin dağıtımına başlandığını söyledi.

BAĞIŞIKLI SİSTEMİ GÜÇLENECEK

Bir taraftan gerek toplu taşıma araçları gerekse de hastaneler ve halkın yoğun olduğu bölgelerde dezenfekte çalışmalarına ağırlık veren Afyonkarahisar Belediyesi, diğer taraftan evlerinde karantinada bulunan vatandaşların bağışıklık sistemlerini güçlendirmeye yardımcı olmak amacıyla vitamin destek paketleri devreye aldı.

BAŞKAN ZEYBEK: C VİTAMİNİ ÖNEMLİ

Vitamin paketlerinin Yardım Birimi aracılığıyla hazırlandığını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek; “Maalesef, ülke genelinde olduğu gibi Afyonkarahisarımızda da hastalığın tırmanışa geçtiğini görüyoruz. Sosyal mesafe, maske ve temizlik hastalıktan korunmak için ne kadar önemli ise hastalığa yakalandıktan sonraki süreçte bağışıklık sisteminin güçlü olması da o kadar önemli. Bu süreçte hasta vatandaşlarımızın C vitamini alması önemli. Halk Sağlığı Müdürlüğümüzün belirlemiş olduğu, sonucu pozitif olan vatandaşlarımızın evlerine kadar bu paketleri ulaştırıyoruz. Bu vesileyle hastalık dolayısıyla kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, hastalıkla mücadele eden vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum' dedi.

AFYON POSTASI'NI TELEFONUZA İNDİRİN, AFYON'DA OLAN BİTEN HER ŞEYİ ANINDA ÖĞRENİN

-Android işletim sistemine sahip cihazlara indirmek için tıklayın...

-İOS (Apple) İşletim sistemine sahip cihazlara indirmek için tıklayın... 

-İnstagram'da Afyon Postası'nı takip edin...

Afyon Postası Whatsapp ve BİP Hattı: 0539 248 93 03...