İZMİR (AA) Altınordu tarafından 811 yaş arasındaki çocukların futboldaki yeteneklerini sergilemeleri amacıyla düzenlenen ve bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleriyle birleştirilen '3. Felsefe Kardeşliği Turnuvası' sona erdi.

Altınordu'dan yapılan açıklamaya göre, 'İyi Birey, İyi Vatandaş, İyi Futbolcu' sloganını benimseyen kulüplerin yer aldığı 'Felsefe Kardeşliği Turnuvası', bu kez 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleriyle birleştirildi.

Selçuk'taki İsmet Orhunbilge Tesisleri'nde düzenlenen organizasyona 92 takımda bin 177 çocuk katılırken 3 gün boyunca 320 maç yapılıp, 777 de gol attı. Veliler de minik yeteneklerin heyecanına tribünden ortak oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Altınordu Futbol Okulları Direktörü Köksal Ferizcan, çocukların güzel zeminlerde yeteneklerini sergilediklerini bildirdi.

Felsefe Kardeşliği Turnuvası'nda 2008 doğumlularda Altınordu, 2009'da Bandırma 17 Eylül GSK, 2010 ve 2011'de ise Ankara Kartalspor şampiyon olurken Kıbrıs Çetinkaya Akademi ise en centilmen takım unvanını elde etti.