İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Faysal Hacımustafaoğlu, Afyonkarahisar’da teşkilatlarla buluştu.İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığında 2022 yılının ilk İlçe Başkanları toplantısı gerçekleştirildi. Teşkilat başkan yardımcısı Faysal Hacımustafaoğlu’nun başkanlığındaki toplantıya İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Teşkilatlardan sorumlu il başkan yardımcısı Celal Bursalıoğlu ve il sekreteri Tevfik Sarı’nın yanı sıra 17 ilçe başkanı katıldı.İYİ Parti Teşkilat başkan yardımcısı Faysal Hacımustafaoğlu ve İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu teşkilat toplantısına Türk halkının ve İslam aleminin Miraç kandilini kutlayarak başladılar.

İLK SEÇİMDE İKTİDARIZ

İYİ Parti olarak olası bir seçime hazır olduklarını vurgulayan Hacımustafaoğlu, ilk seçimde iktidara geleceklerini kaydetti.

Toplantıda, ekonomideki son gelişmeler ve bu doğrultuda bunun ilçelere yansıması ele alındı.Toplantıda konuşan Teşkilat başkan yardımcısı Faysal Hacımustafaoğlu “Ne zaman yapılırsa yapılsın ilk seçimde İYİ Partimiz iktidara gelecektir. Tüm teşkilatımızın bu sorumluluğun bilinciyle çalışması önem arz ediyor. AKP iktidarının ülkemize yaptığı tahribatı İYİ Parti düzeltecektir. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Türkiye’yi karış karış dolaşıyor. Sizler de bu bilinç ile çalışmalarınıza hız verin. Size güvenenleri mahcup etmemelisiniz. Afyonkarahisar’da İYİ Partinin genel ve yerel seçimde birinci parti olacağına yürekten inanıyoruz. İnşallah sık sık bir araya gelerek değerlendirmelerimiz devam edecektir” dedi.

ERKEN DEĞİL DERHAL SEÇİM OLMALI

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ise “Erken değil derhal seçim olmalı. Ülkemiz yangın yeri. İYİ Parti’mizin Genel Başkanı Sayın Meral Akşener önderliğinde bir kadro hareketi olan partimizin liyakatli Başkan yardımcıları her geçen gün projelerini birer birer açıklıyorlar. Biz de İl ve İlçe teşkilatlarımızla, Afyonkarahisar’da adım adım dolaşarak bu projeleri vatandaşlarımıza aktarıyor, sorunlarınızı biliyoruz ve ‘Biz çözeriz diyoruz” dedi

VATANDAŞLARI İYİ PARTİ’YE DAVET ETTİ

Toplantıda Gündeme dair konular Ülkenin Ekonomik dar boğazında artan sıkıntılar, hayat pahalılığı karşısında İYİ partinin çözüm önerilerinin yanı sıra seçime dair hazırlıklar görüşüldü. Sandık görevlilerinin eğitimi, yapılması gereken köy ziyaretleri ve yeni yol haritası ele alındı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu Sıcak ve samimi bir havada geçen toplantı sonunda İYİ parti Afyonkarahisar ailesi olarak ilimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızı İYİ parti ile birlikte siyaset yapmaya davet ediyoruz dendi. 

Dilek ve temennilerle toplantı sona ererken İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Faysal Hacımustafaoğlu ve İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu İYİ Parti Gençlik kolları Teşkilatı ile bir araya geldiler.

HACIMUSTAFAOĞLU, GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Gençlik politikalarından sorumlu İl Başkan yardımcısı Ömer Yılmaz ve İl Gençlik Kolları başkanı Gökhan Toker ve İYİ Partili Gençlerle toplantıda bir araya gelen İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Faysal Hacımustafaoğlu İYİ Partinin Gençlik politikaları hakkında bilgi vererek gençlerin sorularını cevapladı.

İYİ Parti’ye katılan gençlere parti rozetleri İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Faysal Hacımustafaoğlu ve İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu tarafından takıldı.

Toplantı hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.