İYİ Parti’nin 4’ncü kuruluş yılı kapsamında Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın düzenlediği programa katılan Koray Aydın, salonda bir konuşma yaptı. Aydın, konuşmasında İYİ Parti’nin kuruluşundan bu yana Türk siyasi tarihine yön veren bir parti olduğunu söyledi.

İKTİDAR ADAYIYIZ

Aydın, salonda şöyle konuştu: “Kuruluşundan bugüne Türk siyasi tarihine yön veren bir parti olduk. Bugün iktidar adayıyız. İYİ Partililer ülkenin geleceğine adım atmak için cesaretle yola çıkan yürekli insanlardan oluşuyor. İlerde Türk siyasi tarihi yazıldığında göreceksiniz ki iyi partililerin her şeye rağmen dimdik durarak siyaset yapmaları yazılacaklar. Her dönemin geçiş dönemleri vardır. Bugün ülkeyi yöneten iktidarın elinde devlet gücü vardır. Ama bu devlet gücünü bir sopa gibi kullanıyorlar. Allah’ın ayetinde adaletli yönetin sözünü bile şu anda görmezden geliyorlar.”dedi. 

İSLAM MASKESİ ALTINDA ÜLKEYİ SOYDULAR

İktidarın İslam maskesi ile ülkeyi soyduğunu ifade eden Aydın: “İslam maskesi altında bütün ülkeyi soyup soğana çevirenler milletin yüzünü yere düşürenler tarafından yönetiliyoruz. Öyle bir iktidar ki insanları sadece sindirme ve korkutma üzerine siyaset yapıyorlar. Unutmayın ki kısa bir zaman önce bir mahalli seçimi geride bıraktık. Bu seçim Türkiye’nin dönüşümünün en önemli mihenk taşıdır. Parti olarak biz gittik Cumhuriyet Halk Partisi‘ne gelin görüş görüşelim dedik. Mahalli idareler kitlelerle ilgili iletişimin en büyük silahıydı. Kurulmuş olan ak Parti düzeninin bertaraf edilmesi lazımdı büyük belediyelerin imkânlarını kullananları harama bulaşmaktan zerrece yüzü kızarmayanları milletimizde gördü” dedi.

SENİ HAPSE ATACAĞIM DEDİĞİNİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ

İYİ Parti lideri Meral Akşener’in Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği cevapla korku siyasetinin yıkıldığını ifade eden İYİ Parti teşkilatlardan sorumlu Aydın: “Seçim döneminde de iktidar tarafından korku silahı bir anahtar gibi kullanıldı. Recep Tayyip Erdoğan seçim döneminde iyi Parti Genel başkanımız Meral Akşener’e seni hapse atacağım dediğini asla ve asla unutmayacağız. Liderimiz Meral Akşener’de önüne bavul koyup meydanlara çıkıp ey Recep Tayyip Erdoğan benim bavulum hazır hapse girmeye hazırım dediği gün Türk siyasetinde korku duvarının yıkıldığı andır. Siyaset cesaret ister dik durmak ister siyaset mücadele ister işte İYİ Partide siyaset böyle yapılır”. Dedi.  

KONSER VERİLDİ

Konuşmalardan sonra Fantezi Müziğin prensi sevilen sanatçı Cengiz Kurtoğlu ve halk müziği sanatçısı Sami Çelik sahne aldı. Gecede kulakların pasını silen Kurtoğlu ve Çelik en sevilen parçalarını iyi partililer için seslendirdi. Geceye katılan binlerce İYİ Partililer tek bir ağızdan sanatçıların eserlerine eşlik ettiler.

FARKLI İLLERDEN KATILIM OLDU

İYİ Parti Kütahya il başkanı Erol Ertürk, Uşak il başkanı Şener Toköz, Denizli il başkanı Raziye Akışık, Konya il başkanı Gökhan Tozoğlu Isparta il başkanı Hasan Büyükçam, Burdur il başkanı Faruk Erkan, Ordu il başkanı Ekrem Şentürk, Giresun il başkanı Abdulkadir Eroğlu, Çorum il başkanı Bekir özsaçmacı, Amasya il başkanı Avni verdi, Tokat il başkanı Ömer Sağol katıldı.

ROZET TAKILDI

İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez ilçe Başkanı Burhanettin Buğa, Başmakçı ilçe başkanı Yaşar Uğurlu, Bayat ilçe başkanı Şakir Cirit, Bolvadin Süleyman Toker, Çay ilçe Başkanı Bekir Peker, Çobanlar ilçe Başkanı Ahmet Uysal, Dazkırı ilçe Başkanı Metin Özbay, Dinar ilçe Başkanı Oktay Sayın, Emirdağ ilçe Başkanı Ergün yardımcı, Hocalar ilçe Başkanı Nihat Sarı, İhsaniye ilçe Başkanı Süleyman Gür, İscehisar ilçe Başkanı Necmi öz Sarı, Sandıklı ilçe Başkanı Emir Erkalan, Sinanpaşa ilçe Başkanı Osman Aslan, Sultandağı ilçe Başkanı Yılmaz Kırtaş, Şuhut ilçe Başkanı Cengiz Oral, Evcile ilçe Başkanı Fathin Öztürk’e rozetleri takıldı