Sahipata Mahallesi'ndeki Fuar Alanı'ndaki pazar yerinde düzenlenen iftar programına Poyraz'ın yanı sıra İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Merkez İlçe Başkanı Orhan Karagöz, partinin önde gelen isimleri Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Abdülkadir Akcan, Mahmut Koçak, Saffet Acar, İsmail Elibol ve çok sayıda partili katıldı. 

Özenle dizayn edilen masalarda hurma, su, salata, ayran ve ekmek yer aldı. Ancak ezan okunduğunda partinin anlaştığı organizasyon firması, yaklaşık 10 dakikada protokol masasına yemek ulaştırabildi. Alanda bulunan diğer masalara 30-40 dakika yemek gelmeyince, bazı partililer ve vatandaşlar programdan aç ayrıldı. Edinilen bilgilere göre ilçe ve beldelerden getirilen partilerin bazı lokantalara götürüldüğü öğrenildi.

"SERVİS SIKINTISI YAŞANDI"

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, organizasyon firmasının yetersiz kaldığını servis sıkıntısının yaşandığını ifade ederek, şöyle konuştu: “Ramazan’ın son günlerine denk gelen iftarımızı bugün gerçekleştiriyoruz. Çok büyük bir izdiham var. İnsalarımız birlik beraber için asla bir yemek için değil bir arada olabilmek için bugün buraya akın etti partililerimiz. Afyon’un her tarafından belde başkanlarımız, kadın kolları gençlik kolları yöneticilerimiz ile bugün iftar yaptık. Bunun heyecanını yaşıyoruz. Tabiki büyük organizasyonlarda belirli sıkıntılar yaşanıyor. Burada da gördük ki organizasyon firmasının baya bir zorlandığını hissettik. Servis sıkıntısı yaşandı.Gönül bir olduktan sonra her şey güzel oluyor. İnşallah daha büyük iftar sofralarında bayram sofralarında buluşuruz. Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum. Bayramı bayram gibi yaşamayı diliyorum”

TEŞEKKÜR ETTİ

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz ise şunları söyledi: “Bu iftar programını düzenleyen Afyon il başkanlığımızın yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bizleri bu iftar programına davet ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Bu iftar programına gelip avuçlarını göğe açan ve iftarlarını bizlerle açan hemşerilerimize şükranlarımızı iletiyorum. Bunun için tekrar teşekkür ediyorum”