İstanbul Havalimanı’ndan Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak illerine hizmet veren Bölgesel Zafer Havalimanı’na yolcu taşıyan uçakta büyük bir skandal yaşandı. İddiaya göre tüm yolcuların bavulları İstanbul’daki havalimanında unutuldu. Bavullarının olmadığını Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde bulunan Zafer Havalimanı’na indiklerinde öğrenen yolcular şok oldu. 

Bu konuyla ilgili Afyon Postası’na ulaşan bir yolcu yakını yaşanılanları şöyle anlattı: 

İNDİKLERİNDE VALİZ YOK DİYORLAR

Dün ablam ve yeğenim İstanbul’dan Afyon’a geldiler. Gelirken uçağa valizleri almamışlar. Tüm yolcuların valizleri unutulmuş. Buraya bir geliyorlar valizler nerde? Valizler unutulmuş. Kimsenin uçağa bindiklerinde valizlerin olmadığından haberi yok. Buraya geliyorlar, valizler yok diyorlar. Karışıklıktan dolayı kusura bakmayın bugün için yarınki uçakla valizleriniz gelecek diyorlar. Servisle mi evlerinize gönderelim yoksa kargo ile mi gönderelim demişler. Bir kısmı kargo istemiş bir kısmı servis ile istemiş. 

GELEN BAVULUMU BU SEFERDE HAVAALANI GÖNDERMEYİ UNUTMUŞ

Biz sabah servis firması ile görüştük. Abi bizim valizi unutma dedik. Havalimanınıda aradık. Defalarca görüşme yaptık. Şimdi servis Zafer Havalimanı’ndan çıkmış. Şoför beni aradı, ‘abi kargoları verdiler, sizin valiz yok burda’ dedi.  Biz havalimanını aradık, kargomuz yok diye. Havalimanı bize “sizinkini göndermemişiz” dediler. Şimdide biz bunu size kargo ile gönderelim diyorlar.

YEĞENİMİN İLAÇLARI KALDI, MAĞDURUZ

Kıyafetleri falan geçtik, yeğenimin ilaçları var. Kusura bakmayın dediler, biz kargo yapabiliriz diyorlar. İlaçları almak için nöbetçi eczaneye gittik doktor reçetesi lazım dediler. Şimdi atladım kendi aracıma havaalanına gidiyordum yoldayken aradılar, biz havalimanını kapattık yarın gelin diyorlar. Böyle bir şey nasıl olur hala anlamış değilim. Tam anlamıyla rezillik. Yeğenimin ilaçlarını almamız lazım alamıyoruz gerçekten ne yapacağımızı şaşırdık sizi aramak istedik. Ne olur sesimizi duyurun. 

>>Afyon Postası’nın Özel Haberi.