Yaklaşık 250’nin üzerinde İstanbul’un her üniversitesinden Afyonlu öğrencileri iftar yemeğinde buluşturan İstanbul AFSİAD Başkanı Hüseyin Çelik iftar programında yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Yeni seçilen yönetim olarak ilk organizasyonumuzu geleceğimizin teminatı gençlerimiz için yapıyoruz. Amacımız İstanbul gibi büyük bir metropolde, gençlerimizin Afyon aidiyet duygularını pekiştirmek, birbirleriyle tanışıp kaynaşmalarını sağlamak ve İstanbul’da yalnız olmadıklarını hissettirmektir” dedi.

Gençlere ‘geleceğin rektörleri doktorları avukatları siz olacaksınız’ diye hitap eden Başkan Çelik; İstanbul AFSİAD olarak her daim öğrencilerin yanlarında olduklarının altını çizdi. 

KOÇAK ANILARINI PAYLAŞTI

Okan Üniversitesi Rektörü Afyonkarahisarlı Prof. Dr. Mustafa Koçak’ta gençlere hitap ederek İstanbul’a ilk geldiğinde yaşadıklarından ve başarıya giden yollardan okumanın öneminden bahsetti.

AFYON AVRUPA ŞEHRİ GİBİ OLACAK

Daha sonra İstanbul AFSİAD Başkanı Hüseyin Çelik Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’le görüntülü canlı bağlantı gerçekleştirdi. Salonda gençlere ve hemşerilerimize hitap eden Vali Gökmen Çiçek; “Böyle bir organizasyondan dolayı İstanbul AFSİAD yönetimini tebrik ederek çok mutlu olduğunu belirtti.  Afyonkarahisar için yapılan çalışmalardan bahseden Vali Çiçek, ‘bir gün Afyonkarahisar pek çok Avrupa şehri gibi dillerden düşmeyecek ve dünyanın marka şehirlerinden birisi olacak’ dedi. Bunu da gençlerle birlikte başaracaklarını belirten Vali Çiçek İstanbul AFSİAD yönetimine bu güzel hizmetleri için çok teşekkür etti”.

 

İstanbul AFSİAD Başkanı Hüseyin Çelik, Ramazan bayramından sonra 250 Afyonlu 250’de başka şehirden olan öğrencileri Afyonkarahisar’a geziye getireceklerini belirtti. İftar yemeği sonrasında derneğin eski yönetim kurulu üyelerine plaket verildi.