İki dönem Afyonkarahisar milletvekili olarak da görev yapmış olan İstanbul AFSİAD’ın eski Başkanı Metin Balıbey, görevini Afyonlu İşadamı Hüseyin Çelik’e bıraktı.

BİRLİKTE YOL YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

AFSİAD’ın yeni Başkanı Çelik, genel kurulda şunları söyledi: “AFSİAD, İstanbul’daki Afyonlu sanayici ve işadamlarımızın ortak paydada buluştuğu, hasbıhal ettiği ve dostluklar kurduğu güzide bir derneğimiz. Bundan sonra da aynı şekilde herkesin birikimlerinden yararlanmaya, birlikte yol yürümeye devam edeceğiz.”

AFYON İÇİN PEK ÇOK PROJEYE İMZA ATACAĞIZ

Çelik,  kültürel, sosyal ve ekonomik açıdan Türkiye’nin en zengin değerlere sahip şehirleri arasında kadim Afyon’un yer aldığını belirterek, manevi bağlarımızın olduğu şehir için öncelikli yapılması gerekenlere dikkat çekti. İstanbul AFSİAD olarak, ekonomik açıdan Afyon’un ürünlerini hem bölgemizde hem de dış pazarda tanıtmanın öneminden bahseden Çelik, ayrıca Afyon’daki istihdamı arttırmaya yönelik yeni yatırımcıların bölgeye çekilmesi konusunda projeler üretmek gerektiğine de değindi. Reel ve sürdürebilir projelerin hazırlanması yönünde yurt içi yurt dışı tüm dernek paydaşlarının birlikte hareket edeceğine inandığını aktaran Çelik, “Değerli üyelerimiz ve yönetimdeki arkadaşlarımla birlikte Afyon’umuz için pek çok projeye imza atacağımıza inanıyorum. Aynı zamanda üyelerimiz arasındaki dayanışma ve kaynaşmayı da daha güzel yerlere getirmek için birçok faaliyetler düzenleyeceğiz” dedi.

İstanbul AFSİAD Başkanı Hüseyin ÇELİK, sunuş ve teşekkür konuşmasını Yönetim Kurulu’na ve kendisine verilen destekten dolayı tüm dernek üyelerine teşekkür ederek kapattı.