Afyonkarahisarlı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (İstanbul AFSİAD) yeni yönetim kurulu üyeleri Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti (AGC) yönetim kurulu üyelerini Cumartesi günü ziyaret etti.  Ziyarette; İstanbul AFSİAD Başkanı Hüseyin Çelik, Zakire Nurdoğan Yüzbaşıoğlu, İlyas Seçen, Selim Tunç, Sait Okur, Halil İbrahim Perinçek, AGC Başkanı Sezer Küçükkurt, cemiyet yönetim kurulu üyeleri; İsmail Akar, Faruk Kılınç, Ömer Elçi hazır bulundu.

"ÜRETİM VE İSTİHDAMA YÖNELİK GÖRÜŞMELER YAPILDI"

İstanbul AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çelik, derneğin yeni göreve seçilen yönetim kurulu üyeleri olarak Afyonkarahisar protokolünü ziyarete geldiklerini söyledi. Çelik, "Derneğimizin yeni yönetim kurulu üyeleri olarak ilimizin protokol üyelerini ziyaret ederek kendimizi tanıttık. Bu kapsamda AGC yönetim kurulu üyelerini de ziyaret etmek istedik. Sizleri tanımaktan mutlu olduk. İstanbul AFSİAD olarak Afyonkarahisarımız için istihdama yönelik, üretime yönelik projeler çerçevesinde bazı görüşmeler yaptık. Bununla ilgili Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Zeybek, İl Genel Meclisi Başkanımız Sayın Burhanettin Çoban, ATSO Başkanımız Sayın Hüsnü Serteser ve diğer kardeş kuruluşumuz olan AFSİAD ile verimli görüşmeler yaptık. İnşallah bunun meyvelerini de ilerleyen günlerde almaya başlayacağız. İlerleyen zamanlarda gelişmelere göre basınımızla bunları paylaşmayı düşünüyoruz. Bu noktada basınımızın bizlere destek olmasını bekliyoruz. Daha önce verilen desteklerden dolayı da bu vesile ile teşekkür ediyoruz. Bundan sonrada desteklerinizi esirgemezseniz memnun oluruz. İnşallah memleketimize hayırlı işler yapmak için yola çıktık. Yeni yönetim kurulu üyeleri olarak iyi, genç bir yönetim oluşturduk. Azimli ve heyecanlıyız. Afyonumuzun hem İstanbul'da hem de dünya da sesi olabilirsek, sesini duyurabilirsek ne mutlu bize. Hepimiz aynı amaç doğrultusunda gayret gösteriyoruz. Önemli olan memleketimize bir tane çivi çakabilmek, bir tane çiviyi çakan kişiyi getirebilmektir. Termaller, Frig Vadisi ve gastronomiyle ilgili güzel yatırım planları var. Bunları İstanbul'da farklı mecralarda duyurmakla ilgili elimizden geleni yapacağız." dedi.

"İSTANBUL'DAKİ CİDDİ AFYONLU VARLIĞI ŞEHİR LEHİNE KULLANILMALI"

Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Sezer Küçükkurt, İstanbul AFSİAD'ın yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Tanışma ziyaretinden duyulan memnuniyeti dile getiren Küçükkurt, "Yeni yönetim kurulu üyelerine görevlerinin hayırlı olmasını diliyoruz. İstanbul AFSİAD'ın çalışmalarını takip ediyoruz. İstanbul'da gerçekten ciddi bir Afyonkarahisarlı varlığı var. Bu Afyonkarahisarlı varlığını şehrimizin lehine kullanmamız gerekiyor. Bizlerin desteği sizlerin, iş insanlarımızın gayretleriyle şehrimize katkı sağlayacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.