Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimin açılış konuşmasını ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Sait Evrenkaya, “Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamız, kıymetli üyelerimizden gelen talep ve görüşleri dikkate alıyor; yaşanan bir sorun varsa anında çözümü için başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz nezdinde ilgili tüm makam ve mercilere konuyu iletiyoruz. Aynı zamanda eğitimlerimiz de siz değerli üyelerimizin talepleri doğrultusunda şekilleniyor” dedi.

“İŞLETMELER YENİLİKTE SEBAT GÖSTERİRSE BAŞARI YAKALIYOR”

“Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin bilgilerini tazelemesine ve güncel gelişmelerden haberdar olmasına önem veriyoruz. Bugünkü eğitimimizin konusu olan inovasyon da son zamanlarda sıkça duyduğumuz bir kavram. İşletmelerimiz durağanlıktan çıkmak için yenilikçi işlemlere ihtiyaç duyuyor. Araştırmalar gösteriyor ki yenilikçi faaliyetlere girişen işletmeler, yenilikte sebat gösterirse büyük başarı yakalıyor. Bu vesile ile eğitimimizin yararlı olacağına inanıyor, eğitimi verecek olan Afyon Kocatepe Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Sayın Volkan Yüncü’ye teşekkür ediyorum.”

Açılış konuşmasının ardından Afyon Kocatepe Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Volkan Yüncü, inovasyon kavramı ve işletmelerin bu kavrama yaklaşımıyla elde edecekleri kazanımlar hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Eğitim, katılım belgelerinin takdimi ile sona erdi.