Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar’ın İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin’e rozet taktı. Şahin, kısa süre önce Demokrat Parti’den istifa etmişti. Bugünkü grup toplantısı sonrasında sahneye çıkan Şahin resmen Ak Parti’ye katılmış oldu. 

Şahin’i sahneye davet eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, şunları söyledi:  

MERMER KENTİ İSCEHİSAR… 

Bir belediye arkadaşımız Büyük Ak PARTİ ailesine bir belediye başkanı arkadaşımız daha katılıyordur. Hizmet bırakmak Ak Partilerin işidir. Bu gerçeklikten hareketle İscehisar Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. İscehisar Afyon’un en kadim ilçesi. Mermer kenti olarak biliniyor. 

HİZMETİN AK PARTİ’DE OLDUĞUNU BİLDİĞİ İÇİN GELDİ

Arkadaşımız Demokrat Parti’den seçilmiş. Ancak hizmet etmek istiyorlar.  Arkadaşımız hizmetin AK Parti ailesinde olduğunu bildiği için bizlerle beraber olmak istiyorlar. Bugün bizlerle beraber yol yürümek istiyorum, ben Dünya Lideri Tayyip Erdoğan ile yol yürümek istiyorum diyen Ahmet Şahin’i huzurlarınıza rozet takılması için huzurlarınıza takdim ediyorum.