MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Mehmet Kocacan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram, Kadın Kolları Başkanı Gönül Ar Güngör ve parti yönetimi İscehisar ilçe merkezini ve Seydiler Beldesini ziyaret ederek seçim çalışmasında bulundu. MHP heyeti ilk olarak MHP İscehisar Belediye Başkan Adayı Bahtiyar Aşkın’ın seçim irtibat bürosunu ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler.

“Adayımız donanımlıdır”

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İscehisar Belediye Başkan Adayı Bahtiyar Aşkın’ın  projelerinin İscehisarlı vatandaşların yıllardır özlediği ve beklediği tüm ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde olduğunu ve bu projelerin destekçisi olacağının teminatını verdi. Milletvekili Taytak, ‘’İlçe halkımızın sıkıntılarını ve sorunlarını yakinen bilmekteyim. Göreve gelmeden önce ve göreve geldikten sonrada bu tarz sorunları takip etmekteyim. İnşallah belediye başkan adayımız Bahtiyar Aşkın ile seçimlerden sonra acil olarak İscehisarlı hemşehrilerimizin hizmetine projelerimizi uygulayacağız. İlçemizde anayollarda kavşak mesafelerinin uzun olması sebebi ile bir İscehisarlı hemşehrimin zaman ve maddi kaybı oluşmaktadır. İşte bu sebeple Karayolları Genel Müdürlüğü ile bağlantılı kurumlarla ve belediyemizin katkılarıyla Allah’ın izni ile ilçemize bu yolları kazandıracağız. İscehisar ilçemize yapılması gereken bu projemiz şimdiden ilçe halkımıza hayırlı olsun. Yine ilçemizde sit alanları mevcut bu alanlarında imara açılması için gereken çalışmaları acilen gerçekleştireceğiz. Yaşanabilir bir ilçe olması için tüm gücümüz ile çalışacağız. Belediye Başkan Adayımız Bahtiyar Aşkın’da bu işleri fazlası ile yapacak donanım ve güce sahiptir. Kendisi ile çoğu zaman İscehisar için olumlu yönde görüşmelerimiz devam ediyor. Belediye Başkan Adayımız kendisini İscehisar için hizmete adamış bir şahsiyettir” dedi.

“ÜRETKEN BELEDİYECİLİĞİ İSCEHİSAR’A GETİRECEĞİZ”

31 Mart akşamı İscehisar’da 3 hilali dalgalandıracaklarını belirten Taytak, “31 Mart seçimlerinden sonra Allah’ın izni ile belediyemizi yönetmeye başlayınca tüm hemşehrilerimde İscehisar için yapacağımız hizmetleri görecek. Daha öncede belirttiğim gibi belediye başkan adayımız Bahtiyar Aşkın’ın projelerinin tamamını bilmekteyim. Bu projeler İscehisar ilçemizde yaptığımız çalışmalar neticesinde işinin uzmanı olan kişiler ile hazırlanan vizyon projelerdir. Bende Afyonkarahisar’ın Milletvekili olarak bu projelerin takipçisi ve destekçisi olacağıma tüm vatandaşlarımız şüphe duymasın. Tek gayemiz İscehisar içindir. 31 Mart seçimlerinde zafer ile ayrılacağımızı ve partimizin ve Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey’inde düsturu olan üretken belediyecilik anlayışımız ile ilçemizi hak ettiği konuma getireceğiz. Şimdiden 31 Mart yerel seçimlerinin Ülkemize , Afyonkarahisar’ımıza ve İscehisar ilçemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İscehisar’ımızın daha üretken , daha gelişen ve sorunsuz bir günleri yakındır diyor tüm hemşehrilerimi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum‘’ diye konuştu.

SEYDİLER’DE DESTEK İSTEDİ

Konuşmalardan sonra İscehisar MHP İlçe Başkanı Avni Azgın ile birlikte esnaf ziyareti yapan Milletvekili Taytak, belediye başkan adayına ve partisine destek istedi. MHP heyeti daha sonra İscehisar ilçesine bağlı Seydiler beldesine geçti. Burada MHP heyetini MHP Seydiler Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tokdemir karşıladı. Milletvekili Taytak burada belde halkından 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde MHP’ye oy vermelerini istedi.