Afyon’da sadece İPhone marka telefonların tamiratı üzerine bir işletme var mı sorusunun peşine düştük. Ve karşımıza Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan, Dişbudak İş Hanında hizmet veren “Telefon Ustası” adlı işletme çıktı. Ahmet Sıtkı Sayın tarafından işletilen işletme iPhone ekran değişimi, batarya değişimi, hafıza yükseltme, şebeke sorunu Face ID tamiri, anakart tamiri, şarj tamiri gibi sorunlara çözüm üretiyor. 

BİZ ARIZALI NOKTAYI DEĞİŞTİRMEDEN TAMİR EDİYORUZ

İşletme Sahibi Ahmet Sıtkı Sayın, işletmenin en önemli özelliğini şu sözlerle açıkladı: “Bizi en farklı kılan şey yenisiyle değiştirmek değil, tamir etmek. Yanmış, ölmüş denilen, çalışmaz denilen telefonları çalıştırmak bizim işimiz.Bu işlem için artık büyükşehirlere gitmeye gerek yok” dedi

Ahmet Sıtkı Sayın’ı dinleyelim:

UZMANLARDAN EĞİTİM ALDIM

Biz 8 aydır burada faaliyetteyiz. Ben 12 yaşımdan beri bu işin içindeyim. iPhone çıktığından beri yakın takip ediyorum. Arızalarını takip ediyorum yapımı takip ediyorum. iPhone Teknik servis olarak 4 senedir bu işi yapıyoruz. Ben Türkiye’den dört farklı noktada bu işin eğitimini aldım. Anakart tamiri noktasında sadece. Ekran tamiri için iki farklı yerden eğitimini aldım. Bu işi en iyi şekilde yapabilmek için en iyi yerlerden eğitim aldık. 

SADECE İPHONE TAMİR EDİYORUZ

Biz şeffaf iş yapmaya çalışıyoruz. Tezgahımız herkese açık herkesin gözünün önünde iş yapıyoruz. Biz sadece iPhone tamiri yapıyoruz. Bir noktaya odaklandık. O nokta üzerinde Ar-Ge yapıyoruz. Yeni ne çıkmış, yeni arızalar neler, bunların yakın takibini yapıyoruz. Büyükşehirlere gitmeye gerek yok biz burda bu hizmeti sunuyoruz. 

Telefon Ustası’na nasıl ulaşırım?

Telefon: 02722138080

Adres: Dumlupınar, Yzb. Bayburtlu Agah Cd. Dişbudak İş Hanı No:3/13 Afyonkarahisar